Irmakanne Kızlar bebegim 7 aylik ama çok az gülüyor yani bana gülüyor tabi ama halalrina teyzelerine çok nadir gülüyor görüntülü konuşurken takmıyor sizce mizacı böyle doktora sormalimiyim
Deletedmom636262 Irmakanne telefondan çok anlamıyorlar benim oğlum 17 aylık görüntülü konuşturduğumda bakmıyor bile
Lulemom Irmakanne kimi çocuğun mizacı öyle oluyo. Ama şöyle benim kızım 5.5 aylık yüzyüzeyken bize gülüyor. Ama görüntülü konuşurken gülmüyor. Uzun zamandır görmediği birisine yüzyüzeykende gülmüyor
odlare Irmakanne 4 yasindaki kizim bebekken hic sesli gulmedi mizaci biraz serttir ;) baska bir sorun yoksa dert etmeyin
Rizeli53 Irmakanne gıdı gıdı yaptınız mı ben karnına başımı koyuyorum gıdı gıdı yapıyorum başımı sallıyorum kahkaha atıyor o yerde yatarken bende koltuktan ona doğru eğilip yakaladım yakaladım diyorum gülüyo 😄😄 boğazının altını öpüyorum kahkaha atıyorum oda kahkaha atıyo bunları dene istersen
Rizeli53 Irmakanne önemli olan anne babasına gülmesi benim oğlumda bizden başkasına gülmüyo devamlı görmedikleri için yabancılıyor buda gayet doğal bi durum
Rizeli53 Irmakanne devamlı görse gülmese sıkıntı olur ama devamlı görmediği için normal yani diyorum ya benim bebeğim de bizden başkasına gülmez bizde olduğu gibi davranmıyor yani başkasına