Tugce60 Bebegim 5 ay 24 günlük bir kac gündür cok hasta antibiyotik kullaniyorz (klomoks) bir de balgam söktürücü (asist)verdi doktor ama ben öksürüğü artar daha kötü olur diye vermeye tereddut ettim.. kullanan var mi sizce vermeli miyim
BilalCivan Tugce60 Geçmiş olsun. Benim oğlum da hasta 10 gündür çekiyorum ikinciye gidişim doktora. İlk gittigimde vermesti bir hafta antibiyotik kullandık geçmedi. Öksürük yogunlasinca verdi ama sanki iyi geldi bize ciğere inme gibi bir durum yasamadik.
Bebegimicin1 Tugce60 Haleediz01 bebeği ter çevin belinden ensesine doğru pıt pıt vurun balgam sökmesini kolaylaştırıyomus hepsireler ve acil servis doktoru öyle demişti özellikle burnuna izotonik su sıktıktsn sonra yapıyorum balgam söktürücüde verin rahatlatır bebeği bebekler öksürerek balgam çıkartmıyor kusarak balgam çıkarırmış yani yeşl sarı kusarlarsa da korkmayın
Haleediz01 Şuan aynı durumdayim 2 aylık bebeğim balgamlı öksürüğü var bir türlü çıkaramıyor günlerdir ne çekiyorum hala düzelmedi çözüm yolu ariyom