Alnalprdha Cansuatlas35 ay yerim minigi maşallah emme içgüdüsü yüksek bir çocuk bende oyleymisim ve hala emerim şaka gibi ama gerçek vazgeçemedim hala anakuzusuyum 🙈😄😄
lalbg Cansuatlas35 benim kızım daha yeni bıraktı o huyunu☺️ Uyurken hep dilini emiyodu korkma bi şey olmaz☺️
Hsrtgndz Cansuatlas35 Dilini emmek alışkanlık bence benim kardesimde ve bende hala var. Oğlumda var şuan 17 aylik ama hala dilini emer oda kuzenlerim birindede var bu
Cansuatlas35 Alnalprdha 😍😍 teşekkür ederim dili geriye kaçar diye okudum internette de korktum uykuda fark edemem bir şey olur diye tereddütte kaldım taze anne olmak zor 😏
Cansuatlas35 lalbg Çok teşekkür ederim emzik tutmuyor ellerini emmek istiyor kundak olunca bu sefer dilini emmeye başladı 😂😂
lalbg Cansuatlas35 benimki de asla emzik kabul etmedi her markanın her serisini aldım resmen yok asla kabul etmedi😂 uyurken hep dilini emiyodu 1-2 ay öncesine kadar:) 15 aylık şu an☺️
Alnalprdha Cansuatlas35 hahah sen internete bakma 😄😄😄 ben küçüklüğümden beri emerim hatta babamın da biyandan kulağını tutarmisim nedense 😄😄
lalbg Cansuatlas35 zorlama çünkü ben vermeye çalıştıkça biberonu da bıraktı😂 hala daha biberon sevmiyo
Cansuatlas35 Hsrtgndz sorun değil benim için emmesi sadece dili geriye kaçar diye okudum ondan korktum kendi nasıl rahat hissediyorsa 😊😊
Mimoza_cicegi Cansuatlas35 22 yaşındyim anne oldum ama bı turlu dil emme huyundan vazgeçemedim onsuz uyuyamam sorun olmz 🥰
Cansuatlas35 Mimoza_cicegi 😍😍😍 dili geriye kaçar diye okudum da ondan korktum yoksa emsin kendini nasıl rahat hissediyorsa 😊😊