Elifsenaveannesi Kızlar merhaba . 2. Bebeğime hamileyim oğlum olacakmış hayırlısıyla inşallah . Ya ben bişey sormak istiyorum ben böyle türk kökenli erkek isimlerini çok seviyorum. Metehan Tuğrahan gibi ama değişik olsun istiyorum. Önerebilecek isimlere açığım kızlar değişik fikirler gelsin bakalım 😍😂🤦♀️
Yagmurtekin Elifsenaveannesi görümcemin üç oğlu var. Metehan Cihangir ve Göktürk isimleri benim de oğlumun adı Ali Aybars. Kaynımın adı Göktuğ ay çok var böyle güzel isim 🥺 bende çok seviyorum elimde olsa da 3 5 isim koysam oğluma 😅😅 baturalp, Alparslan
Elifsenaveannesi Yagmurtekin yaa ahahah koy valla acısını sancısını biz çekiyoruz canın ne isterse koy😂😍
BirAlparslanAnnesi Elifsenaveannesi İlteriş,Göktürk,Baybars,Bamsı,Afşın,Kürşad,Ertuğrul,Tuğra..vs dolu var dolu ahh bide oğlumun adı Alparslan😍
MinikPrensesannesii Elifsenaveannesi İlter noyan.göktuğ, Gökbey, Göktürk, Alparslan, kürşat, tuğşat, Ertuğrul…. Yavuz Buğra oğlumun adı mesela 😊
BirAlparslanAnnesi MinikPrensesannesii yaa ahahaha😂😂bende Allah nasip eder birde kızım olursa ülkü,umay,asena,asya birisini istiyorum 😍
Elifsenaveannesi MinikPrensesannesii ikinci kızım olursa bende gökçe ya da ülkü istiyorum benim kendi adımda asena 😍😍🌼
MinikPrensesannesii BirAlparslanAnnesi nasip etsin inşallah Rabbim oğlumda var kızımda Rabbim bağışlasın hepsini
Deletedmom789 Elifsenaveannesi hızlandırılmış tarih dersi gibi bir post olmuş, bir sürü isim 😂 ama bir tek Çağrı eksik, onu da ben ekleyeyim