Minikpirincim NekwaSultan avent kalkani cok merak ediyorum ama elimde wee nin kalkani var o agzina bile degince agliyor meme ucu istiyor. Farkli mi acaba wee nin kinden ?
NekwaSultan Minikpirincim sizin dediginiz silikon göğüs ucu kalkan emzirmenin dışında normalde takilan birsey
Minikpirincim NekwaSultan hmm tamam bildim simdi su kapakli olandan bahsediyorsunuz. Faydasi oldu mu ?
Minikpirincim Gozz hem de nasil. Dogdugunda memeyi tutmadi. Dilini katliyodu agzina meme girince. Silikon ucla denedi hemsire onunla da tutmadi. 17 yillik bebek hemsiresi dedi ben boyle bisey gormedim :)
Sinemkrsyk Minikpirincim benim oğlum uyumak istemediğinde ve karnı tok olduğunda ısırıyo,tamamen acıkmasını beklerseniz ısırmıcaktır en iyi çözüm 🤷♀️
Minikpirincim Sinemkrsyk kiyamiyordum tam acikmasin diye ama bayilana kadar acikinca isirmiyor denedim birkac kez :)
Annesininprensesi Minikpirincim ay benim kızım da ısırıyor üstelik üstler de çıktı pirana gibi ısırıyor çok canım yanıyor 😩
Minikpirincim Annesininprensesi kim kalmis ki dissiz o kalsin. Elbet cikacak ama suanda hic zamsni degil cok fena meme