Merdumgirize BAL_EVLAT16 schafer ikilisinden almıştım. Açıkçası düdüklüden çok korkardım. İlk kullanımdan sonra öyle rahatladım ki çok rahat ve kolaymış 😊 çokta memnunum
Uzayiko BAL_EVLAT16 fissler al aşırı memnunum..4 dakika da fasülye nohut haşlıyor,10 dk da eti..üstelik üretildiği günden bugüne hiç patlamamış aşırı güvenli..pahalı ama hakkını veriyor..ben kasım ayında 1800 tl ye aldım 6 Litrelik olanını
Dimitrina_kovaceva BAL_EVLAT16 ben emsan kullanıyorum çünkü sonuna kadar güvendiğim marka hele ki konu düdüklü ise. Yeni çıkan tuşlu düdüklülere de güvenmiyorum. Emsandan 6 litrelik bitane aldım mis gibi kullanıyorum 🤗
Elaninannesiiii BAL_EVLAT16 ben Korkmaz kullanıyorum canım annem Karaca anneminkini tavsiye ediyorum Korkmaz ı sevmedim ben güvenemiyorum hiç
Elfvli BAL_EVLAT16 söyle söyleyeyim aklınıza gelebilecek her yemeği düdüklü de yapıyorum. Zaman için mükemmel bir buluş.
Muhasebeciana BAL_EVLAT16 fissler’i tek gecerim patlamama garantisi veriyor zaten fissler ve okadsr hizli bir surede pisiriyorki et nohut resmen ayriliyo o kadar kisa surede cok guzel pisiriyor yani
akkls Kasım ayında fissler 8lt+4lt almıştım 3200 en son baktığımda 8500 olmuştu fiyatı 🤦🏻♀️ İnanılmaz arttı fiyatlar