Buketpoyraz Cindy_35 2 ay 23 günlük , mesela gece 9.30da uyudu ta ki şimdiye kadar , birde gece uyandığında meme vermeden uyut hemen eğer cok cok aç değilse
Ezgiiiiii Cindy_35 ay en azından peşinizde dolaşıp ağlamıyo bizimki sürekli ayakta peşimde kulağımın dibinde ve sürekli ağlıyo 10 aylık 😑😑
Cindy_35 1anne2bebek ayy maalesef yaa bende çok yaşıyorum bu durumu 2 de uyuyor ki hala uyumadı sabah 6 7 gibi kalkıyor birde uyuduğu saatler arası 10 kere falan 😅 çıldırmamak na mümkün
Cindy_35 Ikra-5561 yani emmek için uyanıyor 7 8 kere o kadar alıştı ki onu verince uyuyor geri ama her 30 40 dakika bir kalkıyor neredeyse
Berna0612 Cindy_35 inşallah düzelir yavrularımız Bi an önce iyice dinlensek günü daha verimli geçirsek onlarla keske 🤦♀️
Cindy_35 aselliyam23 Elifamineserra Allah yar ve yardımcımız olsun ne diyim bilemiyorum düzelir diyip duruyorlar 😒
Cindy_35 Ayd23 uyuyorsa kaldırma o hatayı ben yaptım kaynanam yapma kızım bırak dedi nasıl alışırsa öyle devam eder dedi eşimle sarsarak zor kaldırıyorduk emzirmek için 🥺 o günleri özledim ilk 2 ay herşey çok güzeldi
Evera Busrakrts bu söylediğiniz şurubun uykuyla ne alakası var bu şurubun içeriği farklı ne için verdi size
Busrakrts Evera aslında alerji surubu fakat yan etkisi uyku oldugu icin verdi kullanmayi dusunmuyodum cok caresiz kaldigim icin iki uc defadir deniyorum ama nafile 😔