buselidunya Cindy_35 bebeğiniz kaç aylık, benim kızım 14 aylık ama yaklaşık 2-3 aydır böyle sürekli uyanıyor öncesinde harikaydı uyku düzeni😮💨
Berna0612 Cindy_35 benim kızım 3 buçuk yaşında gece üç defa kalkar miniğim de 4 aylık oda 3 defa kalkar uykusuzluktan mala bağlıyom arada ☺️
Mikimous2218 Cindy_35 bnim oglum 6 aylik masallh her saat ayakdayiz bazen nadir 3 saat uyudugu oluyor sukrediyorum 4 aylik oldu uyku nedir bilmez oldu
aselliyam23 Bizdede uyku muyku yok 7 ay 8 günlük artık uykusuzluktan zombi olduk eşimle gündüzde yAtmiyor bAzEn nASiL dayandigina şaşıyorum 🥴😥
Cindy_35 aselliyam23 Elifamineserra Allah yar ve yardımcımız olsun ne diyim bilemiyorum düzelir diyip duruyorlar 😒
Elifamineserra Cindy_35 bizde gece 12 den sonra 2 saatte bir gece 4 ten sonra saat başı uyanıyoruz sabah 9 a kadar 9 dan sonra yine 2 saatte bir uyanıyoruz mahvoldum
Efeninanasi Milena11 valla dogdugundan bei öyle😀hemşire ilk dogumdan sonrakı gun sabah geldı dedı şimdi yıkıycam emzirin 3 saat uyur korkmayın bi getirdi benimkini emzirdim gözler cin gibiydi bi saat uyudu uyumadı😀😀
Milena11 Efeninanasi sizinki istisna 😅 benimki yenidoğanken 8 saat uyırdu aralıksız uykuda zorla beslerdik😅
Whiteheart Cindy_35 iki kolik erkek bebek büyüten anneden sevgiler 😁 geçecek inşallah su an biri 9yaşında minik 14aylık minik olan halen kalkmaya devam Allah güç kuvvet versin 🤲🏻💖
Ayd23 Cindy_35 5 aylık olcaz 2 aydır hiç kalkmıyor gece 2 de uyuyor mesela 10 a kadar uyuyor ben kaldırdım uyanalım artık diye ama ben gece kaldırıp emzirmeyi cok erken bıraktım kilosuda iyidi diye
Cindy_35 Ayd23 uyuyorsa kaldırma o hatayı ben yaptım kaynanam yapma kızım bırak dedi nasıl alışırsa öyle devam eder dedi eşimle sarsarak zor kaldırıyorduk emzirmek için 🥺 o günleri özledim ilk 2 ay herşey çok güzeldi
Cindy_35 juniorK eskiden değiştiriyordum fakat şuan kakasını yapmadığı sürece almıyorum uykusu açılmasın diye doğru mu yapıyorum bilmiyorum
Ege_merve Cindy_35 bence doğru, doktorlar genelde bunu öneriyor aşırı çiş yapmazsa tabi. Her bebege göre de değişir siz bebeginizi anlarsınız zaten çişten rahatsız olup olmadıgını. Bence yani😅
Buketpoyraz Cindy_35 2 ay 23 günlük , mesela gece 9.30da uyudu ta ki şimdiye kadar , birde gece uyandığında meme vermeden uyut hemen eğer cok cok aç değilse
Ezgiiiiii Cindy_35 ay en azından peşinizde dolaşıp ağlamıyo bizimki sürekli ayakta peşimde kulağımın dibinde ve sürekli ağlıyo 10 aylık 😑😑
Cindy_35 1anne2bebek ayy maalesef yaa bende çok yaşıyorum bu durumu 2 de uyuyor ki hala uyumadı sabah 6 7 gibi kalkıyor birde uyuduğu saatler arası 10 kere falan 😅 çıldırmamak na mümkün
Cindy_35 Ikra-5561 yani emmek için uyanıyor 7 8 kere o kadar alıştı ki onu verince uyuyor geri ama her 30 40 dakika bir kalkıyor neredeyse