Yaduuu Ayscskn46 merhaba her nekadar şu aralar okuyamasam da Baba ve pic derinden etkilemişti beni Ayrıca vatandaş Abuzer Serenad ve Zülfü Livaneli nin bütün kitapları ❤️
Ayscskn46 Yaduuu merhaba bende ancak geceleri 1 yda en fazla 2 saat okuyabiliyorum tesekkur ederim aklimda bulunsun ozellikle ilk yazdigin ayrica ilgimi cekti❤
Yaduuu Ayscskn46 o fırsatı yaratmam lazım benim de. Bir de Sinan Akyüz un kitapları gerçek hayat hikayeleri ama sağlam psikoloji istiyor bence çok etkilenmiştim. Kitap kokulu geceler ☺️
Ayscskn46 Yaduuu ne kadar guzel bi iyi geceler dilegi cok hosuma gitti insallah bulursun uzun uzun fırsatını hayirli geceler ☺ saglam psikoloji dediysen iste dahada bir ilgimi cekti bakayim bir
hilaliii Ayscskn46 en son Şam’da bir Türk gelini kitabını okudum gerçekten mükemmeldi kitap şuan sevdalinkaya başladım.bakalim beğenirim buyuk ihtimalle
Tansu67 Bin Muhteşem güneş, uçurtma avcısı, annemi bir kez daha görebilseydim, Nadia’ya sözüm var, kızım olmadan asla, hayvan çiftliği, ejderha dövmeli kız, kukla, aşk, içimizdeki şeytan, sol ayağım, şeker portakalı 💕💕🥰🥰
Ayscskn46 Tansu67 ooo masallah qklimdq bulunsun bu eserlerde cogu ismen duydugum ama okumadigim kitaplar😊
Tansu67 Ayscskn46 ben bin muhteşem güneşi 3 defa okudum 🥰 başı biraz sıkıcı gibi gelse de hemen akıyor kitap 😊 annemi bir kez daha görebilseydim de serinin 1. Kitabı, devamı da Nadia ya ya sözüm var. Ayrı ayrı okursanız anlaşılmıyor 😊
Ayscskn46 Tansu67 ucurtma avcisinida cok ovuyorlardi almadigima pismanim suan hepsini ayri ayri not alicam sirasiyla alirim😊
Ayscskn46 Yerfistigininannesi iz biraktigin kadar varsin ve erkekler sicak kadinlar soguk sever kitabi var suan elimde ama henuz okumadim insallah yanlis yazmamisimdir😊
Yerfistigininannesi Ayscskn46 doğrudur bendede var düştüğünde kalkarsan hayat güzeldir falan peki iz bıraktığın kadar varsın kitabında zayiflama çapadi varmış baktiniz mi bi türlü alamadim meraktan çatladım 🤪
Ayscskn46 Yerfistigininannesi okumadim henuz yeni basladigim farkli bir kitap var ama bende en cok zayiflama capasi oldugu icin aldim hala dogum kilolarimi veremedim tam anlamiyla😁