Ayscskn46 Hayirli geceler canim anneler nasilsiniz bebisler uyudumu,benim gibi kitap duskunu anneler varmi tavsiye edebilceginiz akici sıkmayan kitaplar gelin sohbet edip fikir alisverisinde bulunalim simdiden Hosgeldiniz 😊
Alnalprdha Ayscskn46 bende bekleyeyim çok sıkılırım kitaptan ama hoşuma gidenin de tüm serisi biter inşallah bende bulurum
Yaduuu Ayscskn46 merhaba her nekadar şu aralar okuyamasam da Baba ve pic derinden etkilemişti beni Ayrıca vatandaş Abuzer Serenad ve Zülfü Livaneli nin bütün kitapları ❤️
hilaliii Ayscskn46 en son Şam’da bir Türk gelini kitabını okudum gerçekten mükemmeldi kitap şuan sevdalinkaya başladım.bakalim beğenirim buyuk ihtimalle
Ayscskn46 aybikreis hayirli geceler aklimda bulunsun insallah ayse kulini bende okumak istiyorum deneyecegim teşekkürler 👍
Ayscskn46 Alnalprdha hayirli geceler akisi hosuma gitmeyen kitaplardan bende sıkılıyorum ama genel olarak seviyorum okumayi ozellikle bebis uyuyup telefondan uzak kalmak istediğim zamanlar sığınak gibi oluyor muhakkak guzel tavsiyeler gelecektir bekleyelim😊
GizemAtmc Çizgili Pijamalı Çocuk (sonu çok vurucu) Ben Kirke (Mitolojik bir hikaye) Butimar (Bence çok nahif bir hikayesi var) Başlarsam duramam diye burada bırakıyorum 😂 Kitapsever annelere çok kalp
Ayscskn46 GizemAtmc bendende size kocaman bir kalp❤ tesekkur ederim hepsini tek tek not alicam suan sana soyleyemedigim hersey adli bir romana devam etmekteyim tavsiye ederim bende sizlere😊
Ayscskn46 Alnalprdha Sana söyleyemedigim hersey adlı bir roman var yeni basladim ama sıkıci degil tavsiye ederim
Ayscskn46 GizemAtmc ufak bir yanlislik oldu kitabin ismi sana soyleyemedigim hersey yazari celeste ng olacakti kusura bakmayin rica ederim ne demek🌷
GizemAtmc Ayscskn46 Farkettim problem değil arattım hemen kitapyurdundan :) Klavye azizliklerine alışığım 🤣🌷