DefneVeraasigi ElifEcrinnn sofy olanın ucu daha yumuşak, air olanında da hava delikleri var yanda çocuk emzikle de ağızdan nefesini rahatça alabiliyor
hamisko ElifEcrinnn Benim kızım ilk doğduğu günlerde tuttu sonra bıraktı. 4 aylık olduğu zaman tutmaya başladı. Şuan aventin emziğiyle uyutuyorum ama benim kızım we baby baby plus falan da emiyor.
Songena19 ElifEcrinnn maalesef bilmiyorum bende arkadaşım ultra softu önerdiği için onunla başlamıştım
Almi4134 ElifEcrinnn benimki de 3 aylik atıyor ağzında emzigi çiğniyor resmen anlıyor.. ilk zamanlar da tutmamasti. Hayta ilk zamanlar önce memede gelip tadına bakardı kafasını çeker yaşanırdı bakiypr sut geliyor hemen kapardi.. emzik veriyor muyum diye resmen denerdi fkdkd
ElifEcrinnn Canan_1 3 buçuk aylık kızım tutmadı benim de deniyorum hala tutsun diye bu emziği alıp deneyeceğim son kez
Mom52115 ElifEcrinnn emzirmenizi bitirmeye yakın serçe parmağınızla ağzından çıkarıp emziği vermeyi deneyebilirsiniz
Canan_1 ElifEcrinnn insallah tutar ben cevremde kullananları memnun gordum ben bıberonunu kullanıyorum cok memnunum keske emzıgını de alsaydım diyorum
Almi4134 ElifEcrinnn gerçekten ya bir de yenidogandi dusun ağzıyla tadına bakması memenin cok gulerdim😁😁
Almi4134 Soft daha mi yumuşak meme ucum daha yumuşak benim air kullanıyoruz tutmuyor 1 dakika sonra atıyor tas çatlasın. Çoğunda çiğniyor zaten
DefneVeraasigi ElifEcrinnn ben sadece air kullandım soft u denemedim hiç , bebekler air olanı daha çabuk tutuyormuş diye duydum sadece
QueenMommm ElifEcrinnn malesef tutmuyor bu bebeler görüyorum milletin bebesini nasıl emiyo ah bende hataydı doğduğu gibi verecektim hastanede hem alıyorum emziği hem vermiyorum 😂🤦🏼♀️