Sareee11 Ya anlamıyorum bebeğim sürekli pişik oluyor tam geciyo yine oluyo kıpkırmızı ya napıcağımı ne süreceğimi şaşırdım denemediğim krem kalmadı neden sürekli pişik oluyo😥ne kullansam geçer lütfen yardım edin🙏
Milena11 Sareee11 bezle geçtiyse prima devam ediceksin bezle geçmese alerji falan olabilir diyeceğim ama. Eğer hiç bir krem işe yaramadıysa nişaata dene. Pudra içindeki kimyasallar bebeğin akciğerlerine gitme ihtimalinden dolayı önerilmiyor ama nişasta çok iyi geliyor. Doktor önermişti bir arkadasa
Nursena0606 Sareee11 Öncelikle (kullanıyorsanız) ıslak mendil kullanımına son verin. Pamukla suyla silin. Kakasını çok yaptığında mutlaka yıkayın. Pişik olmasını beklemeden nemlendirin. Bez değişimi sırasında 3 5 dk hava almasını sağlayın. kakasını fazla bekletmeden değiştirin. “trosyd” isimli bir krem var. Kullanmanı şiddetle tavsiye ediyorum.
Sareee11 Berus prima kullandım bi ara geçmişti eşim molfix almış yine aynısı oldu ya kafayı yicem artık🤦♀️
Elaninannesiiii Sareee11 canım aynısını bende yaşadım hemen primaya geri döndüm ve bir günde düzeldi pahalı falan ama napalım neye alıştıysa çocuklar mecbur öyle gidicez bir de ıslak mendil kesinlikle kullanma bebek pamukları var ben onları ıslatıp kullanıyorum.
Sareee11 Milena11 ya doğduğundan beri hep molfix kullandım ama. Şimdi yeni yeni pişik olmaya başladı ondan prima denedim bilmiyorum bezden mi oluyo alerji mi var anlayamıyorum
Sareee11 Gizoooo hiç uzun tutmam bezi 1 saate 2 saatte 1 değiştiriyorum prima iyi gelmiş olabilir belki ama bebeğim 9 aylık bu aya kdr hep molfix kullanmıştım denemelik prima aldım sadece. Bezden mi oluyo alerjisi mi var anlamadım ya
ebruuu00 Bez ıslak mendil kaynaklı olabilir eğer onlardan şüphelenmiyorsan idrar yolu enfeksiyonuda geçmeyen pişiğe yol açar travocort sabah akşam 5 gün kullan geçiyor ama yinede doktora görün derim özellikle bezde koku oluyorsa
Gizoooo Sareee11 peki ne zamandan beri böyle canım. Birde diş çıkartıyorsa o zamanda pişik oluyorlar 4-5 gün sürüyor. Yani bu zaman kadar molfix kullanıp şimdi pişik yapıyorsa orada bir sıkıntı var demektir
Hulyasya Sareee11 canm ek gıda sürecnde bişey alerji yapıyordur daha önce de molfix kullandıysn olmadıysa ki küçükken daha hasaas ciltleri sonuçta dikkatli düşün pişik olduğuzamanlarda genelde ne yiyor
Sareee11 Gizoooo ya yeni olmaya başladı 15-20 gündür. Tam geçiriyorum denemediğim krem kalmıyo hop yeniden pişik oluyo. Kabarmış bide. İlgisiz olsam altını saatlerce açmasam anlıcam da. Anında kızarıyor ya
Barlasb10 Alerji olabilir doktorunuzla konuştunuz mu? Emziriyorsanız sizin yediğini bile yapıyor olabilir
Sareee11 Barlasb10 doktor kontrolümüz var bu ay sorucam bakalım. Emzirmiyorum sütüm bitti ek gıda+mama yiyor bebeğim
Seliminannesiiii Sareee11 bir yaşından önce portakal verilmiyor yalnız asitli olduğu için o pişik yapıyordur. Vermeyin portakal
Sareee11 Nursena0606 kullanıyorum canım kullanıyorum trosyd dediklerinin hepsini yapıyorum. Tam geçiyor yine oluyor ben bunu anlamış değilim