mrv5556 Hticebyrk biz sevgili degiliz karı kocayiz der eşim 😅 biz hediye almıyoruz 14 şubatta kuru kuru kutluyoruz. Ama doğum günü evlilik yildonumu kutluyoruz. Zaten göreve gidiyor eşim yalnız başımayım 14 şubatta 😃
ZHE Honki_Ponki benim eşimde tercih etmiyor kutlamaları evlilik yıldönümünü doğumgünü hatırlamaz kutlamaz
Hticebyrk _Nehirim_ bende karasız kaldım eşim saat hastası ama bir cok saati var tesbih koleksiyonu var aklıma öyle bişey geliyor
Tatlican 1234___ Bencede canm alıp kendini üzme. Bende almiycam bugun esime alişveris yaptık onlari benden saysın 😀😀
Hticebyrk mrv5556 bilmiyorum biz kutlarmıyız evliyken ilk sevgililer günümüz 😀😀ben hediye alcam inşallah oda alır yoksa eve almam dermişim 😀😀
T-24 mrv5556 bencede öyle olmalı evliyken doğum günleri evlilik yıldönümü kutlansa yeterli kendi fikrim 😂
Hep_mi_uykusuz Hticebyrk Acikca2 gun sonra dogum gunumde bana bisey alirsa bnde ona bluthot(yazamadim😂) kulaklik alicam
mrv5556 Hticebyrk hahaha bizim 3. Olacak bu ama hepsinde de bi arada olamadık bunda da olamicaz. Sevgiliyken de hiç kutlayamadik birlikte 😅