Robinson Tamashaaz cok kullanisli ilk zamanlar icin kanama azalana dek tastimi derdi yok normal pedle surekli gidip yenilemek gerekicektir kanama yogun oldugu icin hasta bezi gibi kaba durmuyor bir paket yetiyor artiyor bile
Kocakgiller Tamashaaz ooooo sper bsi vlla ic camasri giymeye ble gerek klmio yumusack hc rahatsz etmio acaba bnde smdiden alip stoklasammi🤣🤣bn tekrar dogurana kdr 100 tl olur😛
Kaan01 Tamashaaz bebek bezi gibi kulot bez olanindan. Hasta bezi cok kotu ama hastanede taktilar depend ona gore coook iyi
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Tamashaaz Ameliyattan çıktıktan sonra kullanışlı. Ama aşırı kanama iki sezaryen sonrası da olmadi. Ayaklandiktan sonra gece uzun ped kullandım ben daha rahattı.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Tamashaaz valla ne desem bilemedim. Depend değil de ben sleepy hasta bezi aldım 7 8 tane var içinde. Hatta yarısından fazlası evde duruyor hala. Gece uzun pedle birlikte hasta bezi alın. Hangisi daha iyi olursa onu kullanırsınız
Katun Tamashaaz suyum geldiğinde giydim ilk iyi ki almışım dedim yoksa hasteneye gidene kadar batardı heryer😁hastanede de kullandım ben memnun kaldım
23ygmur Tamashaaz kesinlikle almayın ben sezeryan doğum yaptım 1 tane tekli satılanlardan aldım medikalden 1 tane de hastaneden verdiler zaten ertesi gün normal pede geçtim kanama cok olmuyor fakat normal doğum olursa belki alabilirsin
Katun 23ygmur ben sezaryen yaptım ama kanamam aşırıydı yani depent kurtarıcı olmuştu özellikle hastanede. Evde de uzun pede geçtim ama günde 5 kez değişirdim o denli çoktu yani
Bahali Tamashaaz Tamashaaz bence 120 TL olsa bile almalısın doğumdan sonraki ağrılar Sancılar bebeğine bakabilme vs. bi sürü sıkıntı varken bide kanamam taştı mı iç çamaşırım battı mı hemen değiştirmem lazım derdi yok külot gibi zaten giyiyorsun kirkenince yanlardan yırtıp atıyorsun ben 2 paket kullanmıştım
Itsdlr Tamashaaz inanılmaz kullanışlı, bazı arkadaşlar asağıdan çıkarmaya çalıştıkları için kullanışsız geliyor, ben yanlardan yırtarak çıkardım. Giyerken de annem yardımcı oldu hep, aşırı memnun kaldım
cottoncandy Itsdlr ama klozete otururken de aşağı indirmek gerekiyor ve tekrar kaldırmak da çok zor sezaryenliler için.
Tamashaaz birrtutamsevgi cottoncandy lanadelmiyav Buuseg cottoncandy Kbse pikachuu Itsdlr Katun Katun 💞