Deletedmom99886 Salihaatilla Merhaba araştırdım erkeğin evliliğin simgesi olan alyansını altın seçmesinin bir mahsuru yok, gösteriş derecesinde altın erkeğe haramdır ❤️
Saripapatyammm Deletedmom99886 Amann bosver 😁 4 bucuk sene olmus netceeem altini Ama alyansimi seviyorum. Tasli gorunumlu ama tassiz. Bu sebepten çizilmiyorda. 🌸
Deletedmom99886 Saripapatyammm Çok şanslısın çiZilmiyor ise ☺️ Tabi öyle altın b gider yerine yenisi gelir 💜
minnosunannesi06 Deletedmom99886 benimki bu canim tasli degil cok beğenerek aldim kendime yesil altin yanlis degilsem
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Deletedmom99886 Teşekkür ederim. Minik ellerim benim size de yakışır eminim. 🙈
Deletedmom99886 Narin9 erkeğin evliliğin simgesi olan alyansını altın seçmesinin bir mahsuru yok, gösteriş derecesinde altın erkeğe haramdır ❤️
Mommqueen Deletedmom99886 aynen çok rahat bebek bakarken özellkle taşsız vücuduna takılmıycak şekilde olması daha rahat oluyor 🥰
Deletedmom99886 @Busragokceberra @BenMathilda canım moderatör annelerim şimdik ben annelerin gün odası ve öneri etiketlerini seçtim biriniz birisini kaldırdı, sonra diğeri diğerini kaldırdı bazen bilemeyruuum ne etiket atacağımı şaşırıyorum
BenMathilda Deletedmom99886 annelerimizi arada böyle şaşırtıyoruz işte postlari boylelikle hareketlendiriyoruz, canınız moderatorunuz müyüz gerçekten🙈
Sunlight Deletedmom99886 Klasik alyans tabikii✌🏻 asla model bile bakmam klasiğin güzelliği ağırlığı bi başka🥰
Sunlight Deletedmom99886 belki aldığınız yerle alakalı bi durumdur benim 7 senedir takılı bir gün dahi çıkarmadım inanın ilk günki gibi hala