Deletedmom99886 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ya sana çok yakışmış parmağım elin çok kibar belli, benim ki kürek mübarek 🥲
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Deletedmom99886 Teşekkür ederim. Minik ellerim benim size de yakışır eminim. 🙈
Deletedmom99886 Seyyid_Ali_2021 Yazdım çok farklı modeller çıktı muhtemelen senin elinde kibar çünkü bana o tarzlar pek yakışmıyor 🥲
Deletedmom99886 nneslihan Bayıldımmm 😍😍 Kalitesi nasıl, çizilme yaşadın mı, kalitesinden memnunsan hangi mağazadan aldın, birde erkeğe de yakışıyor mu model? Ah Neslihan sen hep bana dolu dolu geliyorsun💜💜💜
nneslihan Deletedmom99886 bende çok severek kullanıyorum😍 kalitesi çok güzel ama illaki çizilme oluyor ne yazık ki, mağazayı sorarım eşimin kuyumcu arkadaşı götürmüştü bizide o yüzden isim olarak hiç bilmiyorum. Valla eşimin koca parmaklarına yakışıyorsa herkese yakışır🤣 canımsın♥️
Mommqueen Deletedmom99886 aynen çok rahat bebek bakarken özellkle taşsız vücuduna takılmıycak şekilde olması daha rahat oluyor 🥰
lalbg Deletedmom99886 benim alyansım bu. Rose seviyorum ben. Sarı ve beyaz altın çok tercihim değil. Şu an 7. senesinde bir taşı düştü o da benim hatam kısa zamanda bakıma gidecek☺️
Deletedmom99886 lalbg Parmaklarınıza çok yakışmış 🥰 Malesef taşlı modeller de bu sorun görülüyor 🙁 Üzerinde ne yazıyor seçemedim de ☺️
minabebek Deletedmom99886 bende düz alyansa çok beğeniyordum ama kullanan herkesin belli zaman sonra yıpranma ufakta olsa çizikler oluşmuştu hiç hoş durmuyor diye petekli altın alyans aldım parmaklarım ince çok geniş almadım dolgun ve sağlam duruyor yüzeyi Petek olduğu içinde dışardan taşlı gibi parıldıyor ve çizilme sıfır 🤌🏻
Deletedmom99886 minabebek Maalesef haklısınız çok hasar alıyor ve bellide oluyor çatladı bildiğiniz 🙁 Petekli modellerde hoşuma gidiyor denemem lazım şu an bir arkadaşın attığı ile petekli modeller aklımda ☺️
lalbg Deletedmom99886 teşekkür ederim☺️üzerinde bi şey yazmıyo yansıma yapmış sanırım☺️ Ariş pırlantanın modellerini çok seviyorum bi bakın isterseniz☺️
Salihaatilla Deletedmom99886 kardeşim, yalnız eşinize de gümüş alın derim, altın yüzük erkeğe haram kılınmıştır. Hani öylesine uydurma bişey değil sahih bir bilgidir 🤗
Deletedmom99886 Salihaatilla Merhaba araştırdım erkeğin evliliğin simgesi olan alyansını altın seçmesinin bir mahsuru yok, gösteriş derecesinde altın erkeğe haramdır ❤️