Flower123 1balkizannesi vaktiniz var ise bulmaca pasta yapabilirsiniz görünüş olarak mükemmel oluyor 👌🏻
Mommqueen 1balkizannesi triliçr çok sevılıyor kime yapsam bayılıyor fix misaFir tatlım oldu 😂 onun dışında kremalı kadayıf,incirli kek, krem karamelli kek, labneli frambuazlı kek (cheescake havasında)
1Melodi 1balkizannesi nefis yemek tariflerinde ingiliz keki görmüştüm yapimida çok basit harika oluyor hem tat olarak hemde görüntü olarak deneyin isterseniz ben dün yaptım misafirleri me harika oldu
thebeautyqueen 1balkizannesi Tart kalıbında çok güzel pastalar yapılıyor. Çok da kolay üstelik. Youtubedan tart kalıbında pasta yazın oradan istediğinizi yapabilirsiniz. 🌸
Zeliha27mira 1balkizannesi Haşhaşlı tatlı 10 dk da hazir oluyor elim alıştığından heralde çabuk yapıyorum 1 gün önceden olması dinlenmesi gerekiyor ama .
Selin27 Saray sarması kesinlikle hem malzeme hem yapılış bakımından son derece kolay lezzet olarakta çok severek yiyoruz tavsiyem 👍
AyseAlyamm 1balkizannesi Aglayan kek , elmalı Etimek tatlısı , Kıbrıs tatlısı , muhallebili incir tatlısı , Ibiza pasta , tahinli kek , meyveli tart kek… Hangisini istersen tarif yazarım canım 🥰
Taze1mom 1balkizannesi SAN Sebastien yapabilirsin, biraz maliyetli ama çok pratik ve lezzetli 😍 Riske atmak istemezsen magnolia yap ama çok vakit alır 😒