MelekSubasi Monaroka vallahi araya bir şeyler girince bebeler çok etkileniyo. Benimkide ne güzel alışmıştı kendi yapıyordu. Üst üste hastalandıktan sonra gece altına kaçırmaya başladı gündüzde ben çok sık götürmeye başladıç hatta az sonra tekrar götürcem.
Monaroka Zhnce Unutmuş değil aslında ama sadece bunu bana yapıyor gibi geçen gün komşudaydı ona söylemiş mesela orada altına kaçırmamış. Ben hastaneye gidince o yüzden bir etki mi kaldı çocukta diye düşünüyorum
Monaroka mihrosum Geceleri uyumadan 2 saat önce su vermiyordum. Sabah kalkınca da hemen tuvalete götürüyordum. İlk birkaç gün yaptı altına sonrasında bırakmıştı
MelekSubasi Monaroka Alıştığı zaman söylüyordu sonra dememeye başladı şimdi çok nadir söylüyor çok zormuş en zorlandığım şey bu oldu, seninki de mi demiyor.
Monaroka Adamın umurunda değil ya. Anası burada çabalıyor bu da takmış bonemi evin içinde geziniyor 😂
Blackcloud Monaroka Anam gündüz uykusu yatmıyor ki benimki uzun süredir. Çok denedim çığlık kıyamet yataktan kalkıyor. Bu gece nolduysa uyumadı ağladı bana sarılıp.
Blackcloud Monaroka Çığlık kıyamet kalkıyor işte kaç defa denedim yok yatmıyor, gece hiç değilse biraz uyuyordu bu gece bir tek böyle yaptı ya.
Vlns Monaroka bende öğretmek istiyorum ama hiç başlamadık tam 2 yaşındayız. Evet altına bez takmamak gerek öğretmek için ama üşür mü diyorsunuz , bu yüzden başlamıyorum ben de. Sizin ara vermeniz kötü olmuş 😔 çocuk ister istemez geri gidebiliyor
Nursena0606 Monaroka Bez bağlarsan bir daha bırakmak zorlar seni. Şimdi oğlunla konuşarak çözmelisin. Çişini sürekli sormalısın. Götürmekten ziyade sorduğunda kendini yoklamalı. Var mı yok mu hissetmeli.
Dilaylaa Ah tuvalet eğitimi ah benimki herşeyin farkında ama asla bezi çıkarmak istemiyor beze yapmak istiyorum diyor ne olacak sonumuz bilmiyorum 😶
Monaroka MelekSubasi Yok kız demiyor ya dışarıda olsun başka yerde olsun tutuyor ama eve gelince salıyor. Bilincinde aslında ama ne bileyim niye böyle yapıyor
Sugul Monaroka benim oglumdada oldu o gecende cok guzel soyleyen cocuk soylemez oldu bi anda bence birakmayin sık sık götürün ben oyle yaptim gelmek istemiyordu oyuna cevirdim tuvalete gitmeyi ambulans sesi kucak mucak derken isteyerek gitmeye basladi. Simdi tekrardan söylüyor şükür. Üşütünce bir iki kere kacirtinca birakiveriyorlar hemen.