Familyboy Kızlar oğlum yaşına girdiğinden beri huyu değişti resmen ne gece ne gündüz uykuya çok zor geçiyor resmen uykuya direnen bir bebek oldu asla böyle değildi yaşından önce,çok mızır mızır bir bebek oldu 1 yaş anneleri sizde durumlar nasıl acaba
YusufaArden Familyboy benimkinde öyleydi cagreyi biraz baybay damla ile buldum farklı çeşitli yollar da denediğimde oluyor ,🤦♀️😅
Hulya-6676 Familyboy ayy benim ki 11 buçuk aylık oldu gerçekten söylediğinizin aynısı çok zor uyuyo normalde mamayı içerken ya da beni emerken uyur yerine koyardım şimdi yerine koyunca basıyo çığlığı ne kucağımda ne bi yerde durmuyor🤦♀️
Familyboy Balkupum2505 2 yaşı biliyorum ama 1 yaşdada bence bir sendrom var huyu değişti resmen oğlumun yaşına girince
Hulya-6676 Familyboy ya o damlanın içeriğini geçenlerde biri post açmıştı baya sakıncalıydı iyice bi bakın derim ben şahsen o posttan sonra sıcak bakmıyorum
Balkupum2505 eylul_asel 20 aylik benimkide herseye agliyo elinden oyuncagi düşse agliyo sürekli mız mız hic bi sekilde memnun olmuyo dagitma kirma pesinde hep ne zaman gececek bu 😢😢
Daphnemom 14 aylık bizim uykular oldum olası düzenliydi o yüzden uyku sorunu yaşamadık ama daha hareketli daha bireysel daha ne istediğini biliyor ve ne isterse o olsun istiyor
eceunverkanra Familyboy 13aylik oldugundan beri butun duzeni degisti🙈 su an 15aylik hosgeldin yeni oglum☺️
alinsmom1 Familyboy 15 aylık ve yaşına girdiğinden beri mız mız 🥴 Köpek dişleri de eklendi bir de onlar çıkıyor 1 haftadır geceleri gram uyku yok hep gözler kapalı ağlıyor oraya buraya atıyor kendini 🥺
Kubraybars 16.aydan slmlarrr bizdede durumlar vahim 🤦♀️😅 cok zor uyuyor geceleri uyaniyo ve aşırı inatlaşma içinde hep istedigim olsun diyo oyuncaklarla oynamiyo nerde tehlikeli yasak şeyler var onları istiyo artık napicami şaşırdım bağırmaktan bi hoş oldum artık hiç banamisin demiyor ya biplemiyo bile bizi 🥴 nereye kadar devam edecek bilmiyorum walla
RuzgarGulsah Uykuda sorun yokta altını aldırmak istemiyor hiç bas bas bağırıyor bide aşırı düşkün bana 5 dk nefes alabilirsem şükür ediyorum 😃 13 aylık..💛