ebozbey Kizlar merhaba bebeğim anne sütü hiç almıyor mama kullaniyoruz ve bebeğim su içmiyor biberonla verdim kasİk biberonla verdim çay kaşığıyla verdim yok iğrenir gibi yapıyor yüzünü geri çıkarıyor çocuk susuz kaliyor ne yapacağım 😭
Belcim30 ebozbey kaç aylık benim kızımda sadece mama yiyor oda hiç sevmezdi suyu ben sevmiyorum bana çekti heralde diye düşünüyordum 🙃 ama istese istemese ben kaşıkla veriyordum tadını ne oldugunu anladı sonra sonra aylar geçince içmeye başladı şuan çok seviyor panik yok yani her sey sırası gelince oluyor.. Sen kaşıkla vermeye devam et mama içiyor susuz kalmasın
Wanderlust ebozbey iyi de mama alan bebeklere su verilcekse bile 1-2 cay kasigi kadar veriliyor asil su icmesi gereken vakit 6.aydan sonra ek gidaya tamamen gecince. Suan icin endise etmeniz gereken bir durum yok doktorunuza da danisabilirsiniz sizi sakinlestiricektir
Meacser ebozbey bende mama verdim ama su verdim ni çay kaşığı bile yeter ne kadar içmesini bekliyorsunuz
Nursena0606 ebozbey Mama zaten su ile hazırlanıyor. Ve mama içiyor diye su vermek zorunda değilsin. Ama yok ben vereceğim diyorsan da kaynamış soğumuş sudan bir çay kaşığı versen yeter.
Belcim30 ebozbey aynen hiç kasma kendini zaten çocuk hazır olduğunda sen anlıyorsun ilk önce kaşıkla içen çocuğum şimdi maşallah biberonu bitirmeye çalışıyor 9 aylık 💕
Buse_efe ebozbey ay aynı benimki 😃 2 ay 25 günlük 2. Ayında meme reddi yaşadık mama kullanıyor ve kullandığımız günden beri kabız kaka yaparken aşırı zorlanıyor lağman yapılmadan tek başına yapamıyordu doktor kesinlikle su vermelisin bağırsakları kuru o yüzden dedi verirdim püskürtürdü sızdırırdı kusacak gibi olurdu damla şeklinde azar azar ver ağızında dönderemiyor bulanıyor veya püskürtüyor dedi doktor damla şeklinde az az veriyorum yutuyor
BirAlparslanAnnesi ebozbey öyle bir yazmışsınki sanki sebille içmesi gerekli gibi 🙄 illa su vereceksen çok çok 1-2 çay kaşığı vermelisin zaten bu çocuğa biberonla içebilecek kadar büyük değil şuan ki 6 aya kadar normalde kimi doktorlar su verilmez kimisi verilir diyo bu konuda bişe diyemicem senin kararın..ben vermemiştim.
ebozbey BirAlparslanAnnesi anne sütü alanlar için vermeseniz de olur derler ama sadece mama ile besleniyor oyuzden vermem gerekiyor tabiki damacana olmasada asla ağzını açmıyor su olduğunu anlayinca
Nur2021 ebozbey benimki 6 aylik oldu, ek gidaya gectik su da icmesi lazim ama sevmiyor igreniyor gibi yapiyor, zar zor 3-4cay kasigi verebiliyorum bende, zamanla alisir diye dusunuyorum…🤷🏻♀️
MySunny Mama da olsa ilk 6 ay sadece ya mama ya da anne sütü.Rahat bırakın şu bebeklerinizi yaauu.Zaten mamayı hazırlarken, su katıon içine.Çocuk ne yapsın sade suyu. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
ebozbey MySunny sende çay kahve içiyorsun ozaman su içme aynı şey içine su katiliyor diye su vermemezlik olur muu doktorlar bile verin diyor mama kullanıyorsa sen bırak çocuğunu rahat ben içirmek istiyorum
melekdag MySunny Mama içen bebeğe su verilmeli diye hemşireler söylüyor kafamıza göre vermiyoruz sonuçta . Mama nın bıraktığı tat ile anne sütü aynı değil