Cemre_61 Muazselami oyun oynamıyorum ama 2 saat uyudum bi uyandı daha ben uyuyamıyorum tüm modum düştü gün aymadan enerjim bitik hissediyorum
Muazselami ndemirs benim ki de aynısı bende denedim ama uyumadı suan gece lambası ışığında salonda oyun oynuyoruz 😢
Muazselami Cemre_61 güne öyle başlarsanız o gün bitmez bebişiniz uyudu mu bari bu gidişle benim de günüm böle giderse bitmek bilmez
BirAlparslanAnnesi Muazselami bu aralar çok erken kalkıyo ya yavrum dişten mahvoldu mecbur uyuması lazım bende beşiğinden çıkarmadım 🙈
Bsraaakrs Muazselami inşallah inşallah 🌸 4 aylık oldu hala geçmedi gazımız ya bide artık böyle Bi bu saatlerde giriyor bide 10.30 12 arası giriyor uyku düzeni yapamıyorum o yüzden 😑ne zaman geçer bu gazzzz😵
Muazselami BirAlparslanAnnesi bende salladım beşiğine koydum yok bağırıyor sesler çıkarıyor mecbur salona getirdim artık dediğiniz gibi uyuması lazım ama nerde kaçta yatırıyorsunuz bebişi
BirAlparslanAnnesi Muazselami 7-8 arası uykuya geçmiş oluyor oğlum 14 aylık .ama dün bütün gün neredeyse sadece 30 dakika uyudu gündüz uykusunu😐😐
asliuyar Muazselami ayıpsın olmaz mı 🤦🏼♀️ 11 de anca uyuttum şimdi gazla kalktı oyuna vurdu kendini.
Muazselami asliuyar kıyamam ya o sancıyla oyun oynuyor demek ki biz de keyfi olarak uyandık 10 da uyuttum o da zorla nerdeyse iki kez kalktık üçüncü de tam kalkış oldu