Tugbaa058 Kuzum 10 buçuk aylık dövdüğü günden beri sleepy kullanıyorum çokta memnundum ama şu son 2 haftadır hep taşıyor sabah uyandıgında baştan aşagı üst değişiyorum gün içinde aynı şekilde . hangi bezi kullanıyosunz memnunmusuz?
Kaanmom Slepyynin kalıpları küçük geldi bana molfix kullanıyorum memnunum bizdede taşma yaptı sleppy küçük geldiği için
Zynpsydmr Milena11 ben şuan kullanıyorum canım laylonsu biraz çok sevmedim bundan önce baby turco kullanıyordum onu daha çok sevmiştim yine ondan almak istiyorum
Tugbaa058 Ozgemrah bende denemek istedim ama emin olamadım pişik vs yapar diye bide kalıpları nasıl acaba
Senemmm11 Tugbaa058 sleppy bize iyi gelmemişti bacak lastik kısımları kabarcık yapıyordu hep. Molfix kullanıyoruz 19 aylık olduk hep molfix kullandık. BİM’in bezi de iyi. 2 hafta önce molfix uyguna bulamayınca onu alıp denedik o da iyi geldi pişik yapmadı ne gece ne gündüz sızdırmıyor hiç
Melikeeeee Goo.n kullanıyorum çok memnunum sızdırma pişik olmadı fiyat çok uygun Prima sleppy Molfixe kullanıyordum en iyisi goon
h_yigit2 Tugbaa058 bizde 18 aylığız doğduğu günden beri molfix kullanıyoruz çok memnunuz hiç pişik sızdırmada olmadı👏😍
Be1 Tugbaa058 e bebeğin kendi bezini kullanıyorum doğduğu günden beri ve çok memnunum ne pişik ne sızdırma yaşamadım çok şükür 🙏 ( baby me aleoveralı olan.)
Ozgemrah Tugbaa058 bende cok teredutte kalmıştım ama cok memnun kaldım sarı paket olanı alıyorum bebegim 6 aylık 4 nosunu aliyorum rahat olsun diye tavsiye ederim
42Eylul07 Tugbaa058 suan biz 7.5 kg olduk 3 numara kullanıyorum bitince 4 e gecmeyi düşünüyorum belden esnek zaten cok rahat. Hicde sizdirmiyor kakayida cisinide
Melikeeeee Tugbaa058 sleppy kalıpları çok küçük sleppy de 4 tam oluyo bebeğime goon da 3 numara bi tık büyük ama 3 numara kullanıyorum goonda 2 küçük oldu