Yagmurtekin Yok mu bunun çözümü? Kafayı yiyeceğim artık. Kar gibi bembeyaz olsun istiyorum, 60 90 fark etmiyor kaç derecede yıkarsam yıkayayım istediğim beyazlıkta olmuyor. Bildiğiniz, denediğiniz ve olumlu sonuç aldığınız bir şey varsa söyleyin bende yapayım
KahramanAnne Yagmurtekin kesinlikle aynı durumdayım. Suların kireçli olmasından dolayı ne yaparsam yapayım yok aynı. Memlekete gidince annem bi yıkıyor bembeyaz oluyor 😞
Dedimolabilir Yagmurtekin civit varmis o beyazlatiyormus bu yeni makinalar aslaa yikamiyor ayni dert bende de var
Aysenur219 Yagmurtekin sadece beyazları atıyorum atlet ıc camasır ve makina ıcıne domestos koyuyorum camasırların ıcıne sonra deterjan bolumıne Ariel ve kosla. Ve iki kez yıkıyorum cok sukur beyaz oluyor
Yagmurtekin KahramanAnne aynen öyle annem yıkayınca bembeyaz oluyor 🤷🏻♀️ aynı şekilde bende yıkıyorum ama benimkiler olmuyor
Kalpsizim33 Yagmurtekin sadece beyazlara ön yıkama 90 ace pembe bidon dene ölçek olarak da yarım fincan dökmelisin
Yagmurtekin Kalpsizim33 çok teşekkür ederim ACE hiç kullanmadım ben, Ariel kullanıyorum ya da Omo ama deniycem
Kalpsizim33 Yagmurtekin deterjan ariel beyazlar için olanında kullanıyorum makineyi 90 ön yıkama çalıştırıyorum su alırken yarım fincan ace pembe bidon olandan döküyorum çocuklarımın çay çikolata meyve suyu kızımın zıbındaki kaka vs şeyler bu şekilde çıkıyor başka türlü çıkaramadım ayrıca beymbeyaz ediyor eski ev sahibim benim çamaşırlara imrenirdi nasıl böyle bembeyaz diye 😃
Ipegim Yagmurtekin ben domestos koyuyorum yıkamanın ortasında da durduruyorum 1 saat kalıyor sonra tekrardan devam ediyor bembeyaz oluyor
arkeologolcam Kalpsizim33 acele pembe bidon deterjan mı yoksa leke çıkarıcı falan mı bilmiyorum da ondan sordum
Selna Yagmurtekin rosmanda beyaz çamaşır için deterjan var onu hem camaşırın içine hemde deterjanla beraber bir ölçek koy 60 drcede yıka sonuç tan memnun kalırsınız ben memnunum
elcn4139 Yagmurtekin 60 90 morartiyor beyazlari zaten. ben ace aliyorum sıvı ondan dokuyorum makinaya 40dereceden fazlada yikamam camasir
Deniz42 Yagmurtekin çamaşır sodası kullanıyorum. Deterjanda ariel. İkisinden azıcıkta makinenin içine koyuyorum bembeyaz oluyor