cicekbahcem Huma_kus34 Evet kestirdik,ben farkettim sonra doktora sormadan o da farketti fakat 5 aylık olunca gidin dedi İçim rahat etmedi Hemen çocuk cerrahi ye randevu aldım 3 ay 10 günlük falandı kestirdik iyi ki gitmişim geç gitsem anestezi ile olurdu dedi
YigitEfeninAnnesii Huma_kus34 1 haftalıkken farkettim doktora götürdüm 5 aya kadar bekleyin şuanda sıkıntı edecek kadar değil dedi ama bebeğim hiç beni ememedi cerraha götürdüm yapmadılar önce 6.aydan sonra yapılıyormuş bizim burda böyleymiş 5 buçuk aylıkken cerrah kesti 10 saniye sürdü sürmedi canı acımadı bile sadece ben ellerini tutuyorum diye ağladı 15 dkka bekletti bizi eve geldik zaten emmiyordu biberonla beslenmesinde sorun olmadı
Yorgunannee_dd Huma_kus34 kızımda var herhangi bir şey yaptırmadım. 1 yaşında farkedildi şuan 20 aylık küçükken farkedilseydi kestirirdim şimdi cesaret edemiyorum canı yanar diye
Aysemia Huma_kus34 çocuk doktorum zaten biliyordu. Haftalık gram alışı standarttı ve emerken göğsümü acıtıyordu tutamadığı için. Doktorumuzda bizi cerraha yönlendirdi. 15’ işlem sürdü geldiğinde de direkt emzirdim. Bebeğim hiç farketmedi bile
Aysemia Huma_kus34 yok canım canı acımıyor. Zaten bebeklerde orada sinir bulunmuyor yani onlarda hissetmiyor. Makasla bi tık yapıyor doktor getiriyorlar☺️
Nzliglsuleyman Doğduktan sonra kontrolünde fark edildi 4 aylıkken kestirdik emmesinde bı sıkıntı yoktu çocuk cerrahisi 10 sn içinde kesti 15 dk bekletti kanaması olur diye birşey olmadı şükür 2 saat emdirmedim tamm kekeme olmasın diye kestirdik
Efsunakll Yorgunannee_dd bizim cerrahımız dil bağının peltekliği neden olacağını söylemişti doktorunuz ile konuşun isterseniz
Prensesannesiii26 Huma_kus34 Benim küçük kızımda da var 24 günlük doktor şuan için çok önde değil emmesine engel değilse gerek yok şuan kesilmesine dedi fakat bir haftadır sadece göğüs ucu ile emebiliyor ve buda ilerde memeyi birakabilmesine sebep olduğu için bir sonraki kontrolde söyleyip çocuk cerrahisi ne sıra alıp kestirmeyi düşünüyorum
Fparlak Benim oğlum şuan 1 bucuk yaşında yeni kestirdim hiç acımadı 10 dk sürdü ve çok güzel gelişim oldu konuşamıyor du Ama şuan çok iyi konuşuyor.
Efsunakll Huma_kus34 dil bağımızı 5 günlükken ufak bir cerrahi müdahale ile kestiler cerrahi müdahale dediğime bakmayın cerrahın muayene odasında 3 saniyelik bir işlemdi bir damla kan bile gelmedi
YigitEfeninAnnesii Zeynep49 göğüs ucum yoktu benim o kahverengi kısmı kavrayamıyordu ağlayamıyordu bile öyle baktım farkettim
Prensesannesiii26 Huma_kus34 hiç endişe etmeyin 10 bebekten 4 ünde olan birşey bu ve acısız ağrısız çözümü var rabbim başka dert vermesin yeterki iki üç saniyede hemen kesiyorlar sonra hemen emzirebilirsin diyorlar korkulacak birşey değil sıkıntı yapma kendine bebeğinde etkilenir senden 🥰