GamzeArn mama rica etsem banada bakar misiniz. Boyle bir programi burada Duydum.tahmini dogum tarihi 17.07.2018 asil dogum tarihi 11.07.2018 erkek hu aralar inanilmaz huyu suyu degisti bundan demek ki
Ceyhununtatlisannesi Semrakrhn38 bu haftalarda bebek daha huysuz oluyor daha çok acikiyor uyku düzeni değişiyor ya daha çok uyumak istiyor yada daha az uyuyor vs vs vs yani çok zorlu süreçler ilk bir kaç atak kisa sürüyor ama sonraki ataklar 1 ay kadar zaman alıyor
Ceyhununtatlisannesi Gizemderinlina olay store de harika haftalar diye bir uygulama ücreti 15 TL di ben yüklendiğimde sizde indirip ordan kontrol edebilirsiniz
Gizemderinlina Ceyhununtatlisannesi peki uygulama doğru mu yani denilen dönemlerde cidden de sıcrama yasıyor musunuz baktım şimdi uygulamaya 20 tl
Enhar mama benim kızımın da atak haftası değil mi bakabilirmisiniz doğum tarihi 18.01.2019 tahmini doğum tarihi 15.02.2019
Ceyhununtatlisannesi Gizemderinlina yanlız bebeğiniz tam 40. Hafta da dogmadiysa arada bir iki gün sekme olabiliyo
Merve15 mama sıçramadan kastınız nedir? Bir de atak derken ne kastediliyor. Postları sürekli görüyorum ama hiçbirinde ne olduğuna dair bilgiye rastlamadim. Açılarsanız sevinirim
mama Merve15 her sıçrama bitiminde bebeğiniz bir şeyler yapmayı öğreniyor. Mesela dönmek, eline verilen bir nesneyi sıkıca tutmak gibi. Bu sıçrama içinde huysuzluk, ağlama, anneyle sürekli temas halinde bulunma isteği gibi şeyler oluyor
Edanilsabri_ @mama banada bakabilirmsinz 30 mayısda doğdu ama normalde 21 haziranda doğması gerekeiyordu kız bebek