Ceyhununtatlisannesi Gizemderinlina olay store de harika haftalar diye bir uygulama ücreti 15 TL di ben yüklendiğimde sizde indirip ordan kontrol edebilirsiniz
Damlaca mama bizede bakarmısınız tahmini doğum 18 ocak 2019 ama doğdukları tarih 17 aralık 2018 bebeklerim kız ve ikiz :)
Semrakrhn38 Bilen varsa banada bakabilirmi rica etsem cinsiyetimiz kiz 14 haziranda tahmini dogum tarihi doğdugu tarih 5 haziran
Merve15 mama sıçramadan kastınız nedir? Bir de atak derken ne kastediliyor. Postları sürekli görüyorum ama hiçbirinde ne olduğuna dair bilgiye rastlamadim. Açılarsanız sevinirim
Nazliiiii mama benim bebegim içinde bakabilir misiniz? Tahmini doğum tarihi 25 mayıs 2019 gerçek doğum tarihi 29 mayıs 2019 kız bebeği
GamzeArn mama rica etsem banada bakar misiniz. Boyle bir programi burada Duydum.tahmini dogum tarihi 17.07.2018 asil dogum tarihi 11.07.2018 erkek hu aralar inanilmaz huyu suyu degisti bundan demek ki
Elizkskn mama rica etsem bana da bakar mısınız? Tahmini Doğum 7 Nisan 1 nisan da doğdu. Kız bebek. Atak haftasındaysa kaç gün sürecek?
Yigidinannesi Bizedebakarmisiniz rica etsem 10 eylül 2018 doğum tarihi erken doğum normalde 10 ekim 2018beklenen tarihti erkek cinsiyet