Zeynebinannesiii Kızıma güncelleme geldi 13 aylık kendini yere atıp ağlıyor 😂😂 yemek yemek istemiyor iştahsızlık başladı kaşığı gördüğü gibi kendini yere atıyor 🥲 veee hayır dediğim şeylerde elimizi kolumuzu bacağınızı tutup ısırıyor 🥴 sizde durumlar nedir acaba ☺️
Limonlusu Zeynebinannesiii davranışını görmezden gelin engellemeye çalışmayın normalmiş gibi davranın 😊 sakinleşince sarılın ve anlatın. İstediğini size yaptırmaya çalışıyor. Hayır kelimesini anlamaya başladıklarında böyle davranışları oluyor 😊
buradanbiratligecti Zeynebinannesiii ben bunu üç aydır yasıyorum. Kendını atsın bırakın hıc ılgılenmeyın bir süre sonra canı yandıgı ıcın atmamaya baslıyor . Istedıgı olmayınca da aglamaktan vazgecıp oyuna donuyor 😂😂
Deterjanhanim buradanbiratligecti AA ne güzel biz ilgilenmeyince bı de yanımıza gelip tekmeleyerek agliyo😂 ağlama krizi en az yarım saat🤦♀️
Zeynebinannesiii buradanbiratligecti Kizz kafasını yerlere vuruyor ağlıyor şaştım kaldım bende üzülüyorum öyle olunca 🥴 ilgi istiyor ilgi hep oyun istiyor hep kucak istiyor bizim kız daha yürümüyor sıralıyor mesela elinden tutup yurutelim diyorum ona da karşı çıkıyor kendini yerlere atıyor 🥴😂
Zeynebinannesiii Vanilya çok zor bir dönem Allah yardımcımız olsun hicbirsey begendiremiyorum ne altını degistirtiyor ne yürümek istiyor anca kendini yerden yere firlatiyor 😂
alerjikbebek Zeynebinannesiii 16.5 aylık biz de de 1 aydır başladı. Hayır dediğimde yok dediğimde başlıyor ağlamaya kendini yere atmaya dolaplara vurmaya yani yazınca gözumde canlaniyor maziler de her gün ayni şey kiziyorum ama çok tatlı bence ya daha aylıkken bile isyana kalkisiyor😁😂🤣
Deterjanhanim Zeynebinannesiii kendini yerlere atmanın en dibini yasiyoruz şuan😂 herşeye ama herşeye ağlıyor ve yarleree sürüne sürüne😂 22 aylık erkek🤪
Zeynebinannesiii Deterjanhanim bizimki kız ama felaket inatçı ve dediğim dedik sanırım biraz bana benzemiş🥴
buradanbiratligecti Deterjanhanim benımkının canı tatlı canı acıyınca aglıyor bu sefer yere atarken temkınlı atıyor kı kafası vurmasın 😂😂
Zeynebinannesiii Vanilya bizim kız ille o ıslak mendil kutusundan mendilleri çıkarıp ortalığı dagatacak yoksa rahat etmiyor 😂
Limonlusu Zeynebinannesiii başımıza gelen bir olayı anlatayım. 😊 Sabah erkenden kalkmış bızdolabından dondurma yiycem diye ağlıyor almaya çalışıyor hayır kahvaltıdan sonra yiyebilirsin dedim başladı bağırmaya kendini yere atmaya sakince bekledim dolabın önüne oturdum. Dondurma mı yemek istiyorsun dedim durdu hı hı dedi kahvaltıdan sonra yiyebilirsin dedim. Yine bağırıp ağlıyor bekledim sakinleşmaya başladı. Gel bakalım sarılalım dedim sarıldık. Şimdi kahvaltımızı yapalım sonra güzelce dondurmamızı yiyelim dedim. Tamm der gibi kafasını salladı. Olay böylece bitti. 😊 İçinde ki duyguları nasıl kontrol edeceğini bilmiyor ve sizden öğrenecek 😊
buradanbiratligecti Zeynebinannesiii bende ılk cok uzulup kızıyordum ona canın yanıyor nıye yapıyorsun dıye baktım ilgilenmeyince ordan dıkkat cekemıyor dıye bırakıyor 😂😂 benımkı de daha 11 aylık yurumedı kendı halıne bırakıyorum ne kadar dogru bılemem ama ustune dustukce dozajı arttırıyor 🤷🏼♀️
Vanilya Zeynebinannesiii Yemek yemedi ağlaya ağlaya uyudu kaldı biliyor musun. İnanki neler yapıyorum yine aç yattı ve üzgün yattı. Hiçbir sebep de yok