Nuran84 Arkadaşlar ben avent aldgmdan beri bebrgim mama, yerken böyle arada nefes alma ihtiycı duyuyor neden aceba
SB_ Nuran84 biberon başlığı kaç numara ve bebeğiniz kaç aylık Çok fazla akıyor olabilir ve bu yüzden yetişemiyor hem emmekle hem nefes almakla
minikbirkiz Nuran84 benim bebeğim de ayına uygun olan numaralarda boğuluyor çünkü fazla geliyor bir numara küçültün bence, ben hep o şekilde kullanıyorum
SB_ Nuran84 vallah benim kızım 8,5 aylık 3 numara kullanıyoruz bence sende bi küçüğünü al çok hızlı akıyor demek ki
Banu- Nuran84 Aç mı kalmış olabilir mi? Yanlış anlamayın aklıma bunlar geliyor. Belki yeterli gelmiyorsa
gulenadam ezgicomert hayır 6 aylık bebeğe dört akış çok iyi benim bebeğime gel akışlı kullandık yazık çocuğum mamalarını bitiremiyordu az geldiği için şimdi doktorumuz altı aylık biberon ucu önerdi oğlum beş buçuk aylık devam edin bence
biruykusuzanne Nuran84 2 numara bize göre iyi her bebek farklı tabiki ama 4 numara gerçekten fazla bence siz daha iyi bilirsiniz annesi olarak