HilalAkysn Ah ah hayatımda çektiğim nadir dayanılmaz acılardan 😣. Normal doğum yaptım zorlandığım için yırtılma, çatlama meydana gelmiş . Doğumdan bir ay sonra hemen gittim utanmak fln umrumda değildi çünkü ztn doğum yaparken bütün utanç haya ar acıyı görünce bunları bir kenara atıyorsun ben attım şahsen . Sonra baktı yırtılma olmuş dedi . Kabızlık çok çektim ne yapsam geçmedi. Kabızlık ilacı hep kullanıyordum bu kez de bağırsaklarımı tembeleştirdi . Rectubin krem ve Procto-gyvenol diye bir anal fitil kullandım iyileştim çok şükür ama çok daha etkili bir bitkisel uontem var isterseniz onu da kısaca anlatayım size 10 kemer patlıcan (olması şart) saplarından bir parmak aşağıdan kesip tencereye koyun ve üzerine 10 su bardağı su ekleyin ağzı açık kaynayana kadar bekleyin . Kaynayınca ağzını kapatıp yarın saat de öyle kaynatın . Sonra kapatın ve ağzını hiç açmayın soguyana kadar asla olur mu demeyin işin sırrı bu! Sonra sabah aç karna ılık bir şekilde için . En yakın zamanda şifalan canım inşallah cok zor☹️