Mrvtdndr Merhaba güzel anneler emzirme döneminde de antideprasan kullanan var mı aranızda varsa ne kullanıyorsunuz bebege herhangi bi yan etkisi var mi
minabebek Mrvtdndr emziren anneler antidepresan kullanamaz 👍en düşük doz bile alsa süte geçiyor bebekte beyinsel tutulum oluyor bebekte depresif uyku hali oluyor diğer ağır gruplara değinmiyorum bile 📈
Anne- Mrvtdndr psikolojik sıkıntıların için İzzet güllü videolarını izlemeni tavsiye ederim ilaçsız şifaya kavuşursun merak ettiğin bişe olursa da bana sorabilirsin her zaman çünkü bende bi çok şeyi o adam sayesinde atlattım gerçekten ☺️
minikprensannesiiiii Mrvtdndr ben kullanıyorum canım selectra diye ilaç yeni başladım gece yatmadan içiyorum sabah kalkınca sütü sağ dök dedi doktor gün içinde süt verirsin bir şey olmaz dedi oğlum zaten emmiyor sağıp veriyorum mama da içiyor günde 2 veya 3 sefer anne sütü alıyor
hilaliii Kuzum kullanmamaya çalış bence çok çok ağır şeyler yaşamıyorsan ,bebeğine zararın yoksa Çünkü sütünden bebeğe geçecek eğer illa ki kullanmam şart diyorsan bilemem tabi
Mrvtdndr hilaliii canım el ayak titremesi var çok zor bakıyorum bebeğime panik atak anksiyeye ve kaygı bozukluğu bende istemiyorum kullanmak ama çok zor durumdayım
Mrvtdndr hilaliii vardı canım iki üç yıl kullandim hamile kaldım bıraktım şimdi tekrar nuksetti iki aydır
Mrvtdndr Duyguilda ne kullanıyorsunuz peki bebeğiniz de herhangi bi an yan etkisi oldu mu uyuşukluk huzursuzluk falan
Duyguilda Mrvtdndr hayır olmadı lustral 50 mg kullanıyorm. Hamileliğin 4. Ayından beri. İlk aylarda sağıp döküyor öyle emziriyrdum doktorum sağmadan da emzirebileceğimi ama sağıp dökmenin daha garanti olduğunu söyledi. Panik atak kaygı bozukluğu bende ki de. Doktora danışmadan ilaç başlamyın sakın.kar zarar orantısı yaparak başladık ilaca biz.anne iyi olursa bebeği iyi olur şuan terapi görüyorm keşke en başında alsaydım diyorm . Önce terapiyi deneyin derim.keşke kullanmak zornda kalmasaydım ama bebeğime bakabilmek için de iyi olmam gerek.