Littlebird linamommmmm yaa ben de onu çok özledim istediğim saatte yatmayı istediğim saatte kalkmayı. Bir de bebeğimi düşünmeden rahatça oturabilmeyi özledim ama bu hiç mümkün değil sanırım artık
Yagmurasya linamommmmm deliksiz uyku uzun bir banyo ayna karşısında sarkı söyleyip öakuaj yapmak saçım acık gezmek sessizlik amaaaaan her seyi
DuruMomm Gece deliksiz uyuma, sinemaya gitme, kafam estiğinde evden cıkıp tek basına gezme, battaniye altında dizi izleme, eşimle kafa nereye biz oraya modunda tatile cıkma 🥲🥲🥲
Pelloo linamommmmm Ooo neler neler özlemedim kiiii… Kafede arkadaşlarımla kahve keyfi sohbet muhabbet, Deniz kenarına gidip dünyayı sessize alıp müzik dinlemek,çarşının mağazaların altını üstüne getirip gezmek,temiz havada yürümek ve gönlümce istediğim elbisemi giymek 😀 emzirirken her istediğimi giyemiyorum.
Seymasaf_16 linamommmmm sağlıklı olmayı doğumdan sonra sürekli bi yerim ağrıyor önce mide ağrım çıktı her ağrı da serum yerdim şimdi de bel ve sırt ağrım var ama öyle böyle değil 😓