Belisinwonderland linamommmmm eşimle rahat rahat vakit geçirmeyi. Farkında değiliz ama her şey kızımız olmuş. Sabah onunla kalkıyoruz akşam onunla yatıyoruz. Mesela İnsanlar yeni çıkan dizi,film filan bahsediyor biz öyle bakıyoruz 😅 Yine de kızımızın sağlığı yerinde olsun 🤲🏻 Bugünler geçici ❤️
Sibelcantosun Belisinwonderland ahh ahh bide biz bi oglanla birbirimiz unutmuşuz derken sizde 🥰ama bebeler iyi saglıklı olsun herşey düzelcek inşallah
Yaduuu linamommmmm ben en çok gezmeyi özledim . Pandemi ekonomik sıkıntılar derken evden çıkamıyorum. Bir kafeye gidip iki tavla atmayı bile özledim 🥺
Edabarakk_ linamommmmm istediğim her an uyku saati vb şeyleri düşünmeden hazırlanıp gezmeyi 😂 gece istediğimde yatıp istediğimde kalkmayı telefonla uzun uzun uğraşmayı 😂😂😂 boş boş saatlerce uzanmayı 😂😂😂
Meltm11 Arabayla rahatça gezmeyi ,bir yere giderken kırk kere dusunmemeyi ,her gece rahat uyumayı film izlemeyive daha niceleri
balkizimbebegim linamommmmm istediğim saatte uyuyup istediğim saatte uyanmayı bide evimde rahat rahat ses yapmayı özledim kapıyı açıp kapasam uyanıyo kızlarım😅
Dml0811 linamommmmm yavaş yavaş yemek yemek ve duş almak 🧘♀️uzuuuun uzun nnnn kanepede takılmak 🙂bir süre birşey düşünmeden boş boş etrafa bakmak 🥰 ve tabiiikiii sabah istediğim saatte kalkmak 💤
Simra linamommmmm uykumu cok özledim ya gece kimse kaldirmiyordu😂birde disari ciktiginda aklin cocugunda kalmiyordu istedigim gibi çık dolas ama cocuk olunca oyle degil malesef birde tabiki calismayi ah ulen ah 😂😂
Bebek2020_ linamommmmm uyku. Kadama estiği an dışarı çıkmak. Dışarıda rahat serbest olmak. Evimde yada başka birinin evinde tek ayak üstünde olmamak. Doya doya sohbet etmek
Bebek2020_ Bebek2020_ Ek olarak rahat rahat kapı kapalı şekilde tuvalet ve banyo ihtiyacımı gidermeyi. Sıcak yemekler yemeyi
Eymenalp2824 linamommmmm deliksiz uyumayı 🥱 gece yatakta telefonla uğraşırken uyuyup sabah uyanmayı😂 tek özlediğim bu
Biricik_11 linamommmmm Akşam kafamı yastığıma koyduğumda hiç bir şey düşünmeden uyuduğum günleri 😑yani çocukluğumu
Sibelcantosun linamommmmm hamileligimin 6 . Ayını😅🥲çok güzeldi herşey❤️ bide daha yeni dogum yaptım ilk günler keşke tadını çıkarsaydım bebegimimle ilk günleri