Turunckafam Deletedmom99886 bende makarna yaptım az onada ayırdım bebeğim 11 buçuk aylık nasıl vericem ezerek kopararak mi🥴 hiç vermedim eline versem direk yutar bilemedim
Deletedmom99886 Turunckafam Ben önüne koyuyordum yiyordu canım 6. Aydan beri ama ben blw ile başladım
Alyam1006 GulAkkaya daha sekiz aylık olduğu için bebek besinleri ile ilerliyorum şu an bizim yedigimiz hiçbir şey vermedim Bir defasında plan vermiştim şu an mercimek köftesi yaptım
Naydin Alyam1006 valla ben buzluğa kuzu kıymadan yapılmış köfte atıyorum. Sıkışınca 2 adet köfte yanına bulgur yapıp veriyorum kurtarıyor günü 11 aylık kızçem 🥰
saclarinayildizdusmus Alyam1006 yiyor kuzu blow olarak tam bugday makarnası bile var sade sekılde onune kou bakm napcak yer
saclarinayildizdusmus Alyam1006 onada makarna verebilirisn yoğurtlu yada sade🥰😁 ben bişey hazırlamaıyorum ne yiyosam o haa özel olarak menü hazırlasam sanki yicek paşa keşkede yese
Alyam1006 saclarinayildizdusmus yemiyor ama bazen yiyor yani ilik suyu kapya biber salçası yaptım ellerimle o zaman yiyor çorbaları 3 aydır özel menü yapıyorum valla 3 öğün
cankuzularim saclarinayildizdusmus valla ben makarnavitma dan alirim dimi makarna sebzeli falan haslar önüme kordum ne güzel yerdi
Alyam1006 cankuzularim kız ben salçalı tuzlu yapıyom kendime BİM’den alıyom ya 🤣🤣 ama sebzeli makarnayı hiç düşünemedim ki bekarken diyordum çocuma alıcam diye çok gğzel şekilleri var 🤣
saclarinayildizdusmus cankuzularim evet bende ilk spagetti verdim baktım emerek hüpletiyi oynuyu sonra yiyio bitincede benım tabagıma geliyor😁 tasedufen fark etim oyalansın diye eline verdim yedi😁😁
cankuzularim saclarinayildizdusmus 😁😁 ben bilinçli veriyordum ama simdi 3 bucuk yasinda biri 2 bucuk yasinda biri öyle bi spagetti yiyirko benden güzel yiyorlar nasil alistilarsa🤣
saclarinayildizdusmus cankuzularim seviyorlar yaa hiç bişe yememesindense makarna yemesini tarcih ederm 🥰 güzel oluyor masalahh kuzulara tam budagy unundan yapılmıs var onlardn da alıyom