Alyam1006 Kızlar kendime makarna yaptım bebisime ne yapıcam bilmiyorum 8 aylık siz neler yaptınız bana da fikir olsun 🙄
rosesbabys Alyam1006 karnabahar köftesi yaptım afiyetle yedi 😍 bana özelfen yzın isterseniz çok güzel tarifler paylaşıyorum ek gıda kitaplarından kahvaltı ara öğün akşam yemeği günlük story atıyorum ne yaparsam
Turunckafam Deletedmom99886 bende makarna yaptım az onada ayırdım bebeğim 11 buçuk aylık nasıl vericem ezerek kopararak mi🥴 hiç vermedim eline versem direk yutar bilemedim
2pati_1baby Alyam1006 1 ortaboy patatesi havuçla haşla güzelce ( kemik suyu ile haşlayabilirsin kabuklarını soyup) hafif sulu bırak rondoda çek içine çok az peynir at mis
Alyam1006 Busraveismailcinar bitmiş bizde sanırım kalkıp havuçlu patates ilik kabak çorbası yapacam ama yazık 6. Aydan beri onu yiyor ya
GulAkkaya Alyam1006 makarnayı blendrla küçük parçalar haline getirip verebilirsin eger yiyebiliyorsa yemek ben öyle yapıyorum yanına da ypğurt
Alyam1006 GulAkkaya daha sekiz aylık olduğu için bebek besinleri ile ilerliyorum şu an bizim yedigimiz hiçbir şey vermedim Bir defasında plan vermiştim şu an mercimek köftesi yaptım