Meleklianne Ben daha 2 günlük anneyim sütüm gelmiyor mecbur mama veriyorum sırıngayla verıyordum ama doymuyomus biberonla verıne anladım. Sırıngayla 10 ml ıcıyordu biberonla 3 saate 1 30 ml ıcıyor.
Danerys Yasolinne uykuya geç geçiyor. Uyku problemimiz var normalde sabahlıyordu bu kadar geriye çekebildim. Aralarda tabiki uyuyor ama gece uykusuna 2 den sonra yatıyor
Danerys Yasolinne işte uyku öncesi iyi besleyin. Karnı doysun. Prinç unu tarzı katı bişeyler yedirin sabaha kadar uyuyor arada ağlıyor sarılıyorum geri koyuyorum
Nursena0606 Yasolinne Oğlum bugün tam 4 aylık. Atak haftamız başladı. Gece 12 de uyuyor sabah 8 de kalkıyordu. Şimdi 4 de uyanıyor. 150 cc içiyor. Birkaç kez daha yarı uyur yarı uyanık oluyor ama ben ellemiyorum geri uyuyor.
Nuraydmr Yasolinne 6 aylık bu zamana kadar 1 kere verdim gece hep. Akşam 11 de içer gece 4-5 gibi mamaya kalkar. 120 cc içiyor.
Nursena0606 Yasolinne Hayır 😄 uyanıyordu ama ben pek ellemiyorum. Geri uyuyordu. Eskiden böyleydi şimdi mumla arıyorum. 4.ay atağı çok zormuş.
Yasolinne Nursena0606 Allah yardımcın olsun. 🤲🏻 Ben bilmiyorum atak olmadı galiba bizde. Anlamadım ben. Zaten 3 saatte bir mamaya uyandığı için. :)
Nursena0606 Yasolinne Sağol canım. Bilmemen daha iyi. Ben alışmışım 6 7 saat uyumasına. 3 saat bana kısa geldi bir an da kaldıramadım.
Mommqueen Yasolinne 7 aylık son iki üç gecedir tek sefer kalkıyor 180 cc içiyor öncesi iki kez ilkinde 180 cc ikincinde 125 cc verıyordum ama ikinci sabah 6 civarı oluyordu