Yasolinne Gece kaç saatte bir mama veriyorsunuz, kaç cc? Tabii kaç aylık bebek? Benimki 3 saatte bi uyanıyor mamaya ya anlamadım. 6 buçuk aylık. Artacak diye beklerken. 😂🤦🏻♀️
MomKukuleta Yasolinne Tatlım o bebeğinin keyfiyle alakalı ek gıda da soymaya basladıkca 8. Ay a dogru düzene girecektir. Benim bebeğim bazen tek mama alıyor bazen 2 kez. Şuan 11 aylığız. Nazende 3 kez. Tamamen onun ruh haline bağlı bence.😅 Bazen sırf 2 damla çekmek için uyanıyor. Su veriyorum kaldırıp atıyor ağlıyor. Yani zamanla düzene giriyor ama bazn onlarında enteresan günleri var.😅🤦🏻♀️
Mltmyigit Yasolinne benimki 10 bucuk aylik gece beslenmiyo yatarken veriyorum sabah kalkınca bide gece yemezse uykusunda yediriyorum sadece
Zlm Yasolinne 8 aylık kızım bir hafta oluyo gece beslenmesini kestim ama inceden 3 saatte bir 120 iciyodu
Yasolinne Ayseege6156 Yani kaç saatte bir canım ortalama? Kaç saat gece uykusu uyuyor bilmiyorum şimdi.
Yasolinne MomKukuleta Aslında evet her bebek farklı da. Çok mu mama veriyorum gece diyorum bazen. Ama başka türlü de geri uyumuyor. 🤷🏻♀️
Ayseege6156 Yasolinne gece 12-1 den önce uyuyan bir bebek değil sabah 9 a kadar 2 kere net kalkıyor yani ortalama 4 saatte bir filan
MomKukuleta Yasolinne ben sunu öğrendim 5ayından sonra bebekler yemesi gerektiği miktarı ayarlıyor. Büyüyorlar demekki daha cok istiyor. Verin valla. İçmeyeceği zaman kaldırp atar yada iter.😊 O aylarde benim oğlum 150 mi 180 mi ne içiyordu. 2 bucuk 3 saatte 1. Hala yemek aralıgı öyle yiyior ama Cok hareketli doktor kilosu azalmıs yedirmeye devam dedi düşünün. Bırakın yesin.😅
Zlm Yasolinne yok vermedim bı anda ilk bikac gun mizildadi uyandı ama geri uyuttum şimdi duzeliyo sanırım bakalım bu gece güzel uyuduk 😄
Yasolinne MomKukuleta Benimki de şimdiden çok hareketli. Ondan yiyor demek ki. Aynen 150 içiyor oğlum da. Gece bazen 120 veriyorum gereksiz şişirmeyeyim diye. Ama her türlü 3 saatte kalkıyor. 😄 Bizimkiler gece beslenmesini geç kesecek demek ki …
Danerys Yasolinne gece 2 de pirinç unu yiyor sabaha kadar başka bişey vermiyorum. Her ağladığında mama vermeyin kilosu normalse
Danerys Yasolinne işte uyku öncesi iyi besleyin. Karnı doysun. Prinç unu tarzı katı bişeyler yedirin sabaha kadar uyuyor arada ağlıyor sarılıyorum geri koyuyorum
Danerys Yasolinne uykuya geç geçiyor. Uyku problemimiz var normalde sabahlıyordu bu kadar geriye çekebildim. Aralarda tabiki uyuyor ama gece uykusuna 2 den sonra yatıyor