uykusuzhergece_ Hanımlar rotavirüs aşısı ne zaman yaptınız faydasınız gördünüzmü? Dr önerdi bana ama yaptıranlardan fikir ve bilgi alabilir miyim?
Deletedmom0099 uykusuzhergece_ 3-5. aylarda yaptırdım. yan etki olmadı zaten ağızdan damla olarak veriliyor rota ağır bir hastalık ölümcül ishal olarak geçiyor hatta, yaptırmanızda fayda var tabiki
Arzu042 uykusuzhergece_ 3 aylık olurken yaptırdık bence yaptırın çünkü hastanede yatan bebekler vardı çok ağır geçiyormuş
Nil-ay patiseverr_ yok canım eczane den alıp sağlık ocağında da yaptırdık ama evdede yapabilirsin tüpün içinde bir sıvı aç olacak bebek içireceksin direk
Yasemin38 uykusuzhergece_ 3.ve5.aylarda yaptırdım canım. Çok ciddi sıkıntılar çıkarabilecek bir hastalık canım. Yaptırmanı tavsiye ederim ama karar senin tabiki
Fabulas uykusuzhergece_ evet tüm dozları yaptırdım bence cok önemli vallahi bu virüsü kapınca kusma isal cocugu cok kötü yapıyormuş, cevremde de vardı o yüzden ihmal etmedim🌸
ozgennk Nette okuduğuma göre 14.haftaya kadar ilk dozu yapılması gerekiyormuş 3 ay 1 günlük bebeğim yarın yaptırmayı düşünüyorum
Angel00 uykusuzhergece_ daha olmadık 3. Ayımızda olacağız inşallah aile hekimimiz mutlaka yaptırmamız gerektiğinden bahsetti
Aceranne uykusuzhergece_ kesinlikle yaptırın imkanınız varsa 2. Ayda ve 5. Ayda yapılıyor biz ilk dozu yaptırdık 2. Dozu da bi kaç güne yaptıracağız ben hastanede çalışıyorum bi çok bebek maalesef yatış yapmak zorunda kalıyor çok kötü oluyor minnaklar
Kubraozguler Aceranne merhaba bizde 2.dozu yaptıracağız 5 ay 2 günlüğüz geç kalmadık dimi ay başı maaşı bekliyoruzda ondan
esila87 uykusuzhergece_ bizde gecen hafta lk dozunu yaptırdık. 3 aylik bebeğim. 2. Doğuda 5 aylıkken yaptirmamiz gerekiyor. Şükür yan etki yaşamadık.