Gumuskubra Haftaya 5aylik oğlumu sünnet ettireceğiz Allah kismet ederse ne gerekiyor zor geçiyor mu sonrasinda çok agliyolar mi süreç nasıl ilerliyor tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Anneyim3 Gumuskubra kuzum benm oğlumu gecen perşembe sünnet ettirdim bugun tam 1 hafta oldu iyileşti çoktan ilk gun huzursuzsuzdu sadece birde sunnettwb çıkınca çok agladı o da canı acıdığı için değil ama bizi göremeyince yabancılamış sadece onun dışında sıkıntı yaşamadık sonra ben kucagöı alıp dolaştrdım aglaması kaldı bile 3 ay 26 gunluk tı o zaman
_mmom Gumuskubra 27 günlüklen sünnet ettirdik. İlk uykusundan uyanınca uyuşturucunun etkisi geçince çok ağladı ama spreyi vardı uyuşturucu onu sıktık 1 gün boyunca ağladığında kullandık ertesi güne hiçbir şeyi kalmadı bikaç güne de iyileşti :)
Hilaalhepp Gumuskubra 9aylıkken sünnet ettirdim erken ettirme traftarıyım eşime kalsa seneler sonra düşünürdü süreç çok zor degil bizim çok sor geçmedi agrısı ilk gün çok oldu sünnet kilodundan aldık kilot kısmını yırtıp sünnet edilen tarafı her alt değişince serumdan sonra kolumuza takılan yara bantlarından tutturdum karnından düşmesin diye sünnet aparatı.. 2gün zordu 3.5 derken pek agrısı kalmadı ama ilk çiş yaparken cok acımıştı canı inşallah kolay geçer ama daha küçükmüş hemen iyileşir diye düşünüyorum
-baby- Gumuskubra bizde 5 aylık sünnet olduk ilk gün ilk geldiğinde çok ağladı bir daha yok doktorumuz yüz üstü bile yatabilir dedi ertesi gün yüz üstü yatıyordu öyle uyuyordunyani oğlum
UMUTUMM___ Anneyim3 biz 55 günlüğüz bende düşünüyorum dikislimi olsu kac gunde toplandiniz cnm öncelikle geçmiş olsun 🥰
Gumuskubra Anneyim3 sünnet esnasında yanında bende olucam inşallah bizde sizin gibi kolayca atlatırız inşallah çok tırsıyorum😬
Anneyim3 UMUTUMM___ teşekkür ederim dikiş falan yokdu canım sadece etrafını sarmışlardı sadece çişini yapsın diye ucunu açık bıtkamışlardı hastaneden çıkarken doktorumuz bir calpol bir de krem vermişti perşembe sunnet oldu cumartesi bandaj çıktı çıkınca krem sürdük her bez değişmede krem surdum 3 4 gunde kendine geldi duzeldi zaten ama hafif hafif izler vardı bugun tam 1 hafta oldu artık o da yok normal bezledim bardak vs. Koymadım sadece bandaj çıkardıgmızda da agladı biraz çıkarırken onun dışında sıkıntı vs yaşamadık iyi ki de yaptırmışım diyorum
UMUTUMM___ Anneyim3 ben Diyarbakir da ikamet ediyorum kuzum eve gelcek doktor buldum da malesef bebegim cok huysuz ve bu kac gündür öksürüyor die erteledim korkuyorum cok aglar daha kotü olur die sen nerde ikamet ediyorsun💐
EAN UMUTUMM___ merhabalar doktorun adını ve ücretini söyleyebilir misiniz acaba? Biz de yaptıracağız da hastanede düşünmüştük ama hastalıklar gözümüzü korkutuyor biraz
Gokceyasinmiran UMUTUMM___ merhaba diyarbakırda sünnet ettireceğim de sünnetçi eve mi geliyor aydınlatabilir miiniz
Gumuskubra _mmom Darisi bize inşallah çok küçük diye bı üzülüyorum sonra böyle daha çabuk iyileşir deniliyo bilmiyorum korkuyorum biraz sanırım
_mmom Ursmrz78 ismini bilmiyorum sprey dediğim şeyi bize şırıngayla sünnetçi kendi bıraktı 3 saat arayla kullandık üzerine değecek kadar hemen. Bide bi göz kremi yazdı onu sürdük sabahları. Uyuşturucu bişey isteyin uyuştuktan sonra ilk günden gerisi hemen iyileşiyor :)
UMUTUMM___ EAN sizdemi Burda ikamet ediyorsunuz ucret 500₺ ama ismini bilmiyorum eşim tavsiye üzerine buldu adını hatirlamadigimiz icin sunnetci die yazdik🙃
Gumuskubra Hilaalhepp bize sünnetten 1saat önce emzirin ve 1beden büyük boy bez denildi onun haricinde bişey söylenmedi ağrı kesici vs ama bilemedim smdi
Hilaalhepp Birde sünnetten 3saat önce iki tane agrı kesiciyi üst üste vermemizi söyledi doktor sünnetten sonra 3saatte bir yine verin dedi ben 6saatte bir verdim . Bir de kristal dezenfektan spreyi aldık sünnetli bölge mikrop kapmasın diye sürekli sıktık
Gumuskubra -baby- inşallah bizimde öyle kolay geçer çok gerildim smdiden bide tecrubesizlikte var bakalım hayırlısı 😏