dinle_beni_bi EfraimYekta dün yaptim ben 🤭🤭 afiyet olsun☺️☺️ yeniliklere açığım ama çiğ balık yiyemem🥴🥴
AytenMina SeninAnnenBirMelektiYavrm Sakaryada yemiştim sushıkado restoranında heryerde vardır bence bulundugunuz yerde aratabilirsiniz. Ben begenmedim balık cok severim ama çiğ balık benlik degıl
EfraimYekta SeninAnnenBirMelektiYavrm bende en çok pişmemiş kalamarı merak ediyorum acaba tadı nasıl 😅
Leilabalim EfraimYekta pismemis kalamar yenmiyor, kikirdak gibi birsey kalamar, ama yagda kizarmisina bayilirim😋 birde izgarasi yapiliyor ama bana gore tatsiz yavan izgara yapilinca.
Pelloo SeninAnnenBirMelektiYavrm Ben Londra da yedim çok beğendim ❤ değişik lezzetlere açığım tabii herseyi yemem hoşuma giderse yerim.
annesioglusu3 SeninAnnenBirMelektiYavrm yedim ama zor yuttum arkadaşım ile gitmiştik işlek bir caddede olmasak çıkarabilirdim😁 yosun tadı çok kötüydü
Babybloom SeninAnnenBirMelektiYavrm bayılırım. Balıkesirde var mı bilmiyorum, Quick china salmon tempura roll favorim.
Deletedmom454 SeninAnnenBirMelektiYavrm Ay yememle çıkarmam bir oldu hiç benlik değil öyle herşeyi de çok merak etmemek gerekiyomuş onu anladım şimdi de şırdan yemeği düşünüyorum inşallah o aynı hissi yaratmaz bende
SeninAnnenBirMelektiYavrm EfraimYekta bende ilçedeyim. Valla gidecem artik millet geziyor durmadan benim neyim eksik 😄