SeninAnnenBirMelektiYavrm Kizlar hiç yemedim merak ediyorum. Nerelerde oluyor. Balıkesir de yaşıyorum
BugsBunnyy SeninAnnenBirMelektiYavrm yedim ama cok damak tadima uygun degil cok muthis lezzette degil benim icin balikesiri bilmiyorum.
BirAlparslanAnnesi SeninAnnenBirMelektiYavrm yemedim ama niyeyse aşırı merak ediyorum 🙄Mersin’e gittiğimde denemeyi düşünüyorum 😂
Nik_mik_yok SeninAnnenBirMelektiYavrm en yakın zamanda yemeyi düşünüyorum . İzmit tw yapan tek yer suchico zaten , başka seçenek yok🤣
SeninAnnenBirMelektiYavrm Nik_mik_yok oralara pek yolum düşmüyor Balıkesir’e yakın bi yerde de yok galiba ☺️
Turunckafam Mall of Istanbul susshii var ben orda denemiştim pek bize uygun olduğunu düşünmüyorum damak tadı tabi amaa mis gibi balık ekmek varken😛
Deletedmom789 SeninAnnenBirMelektiYavrm yedim, İstanbul’da yaşıyorum eve sipariş vermiştik. Yosun tadı damak zevkime uygun değildi pek beğenmedim ama sashimi güzeldi (sadece balık veya balıkla pirinç)
LadyGugu SushiCo ya da Chinese Express şubelerinden biri varsa yakınlarınızda bu restoranlarda deneyebilirsiniz. Ben çok severim ama tipik Türk damak tadından farklı lezzetlere açık değilseniz, sevemyebilirsiniz.
dinle_beni_bi SeninAnnenBirMelektiYavrm yemedim yemeyi de düşünmüyorum 🤭🤭 ben klasik takilirim. Kuru fasulye pilav daha cazip🤣🤣
Mommqueen SeninAnnenBirMelektiYavrm valla ben yurt dışında yaşıyorum burda dolu denemedm denememde şahsen 🤮
Elif1010 SeninAnnenBirMelektiYavrm Merkeze açıldı 💐 Ama yerini bilmiyorum Ankara da yaşıyorum ama Balıkesirliyim ben Ankara’ya döndüm orada açıldı