Dilanguven Bebeğim 4 aylık bebelac mama içiyor ama kabız sorunu oldu, similac mamaya geçmeyi düşünüyorum. Son zamlardan sonra fiyatı uygun kalan tek mama sanırım. Kullanan anneler var mı, yorumlarınız nedir?
frambuaz Dilanguven bizde bebelac gold kullanıyoruz 1 haftada anca yapıyor bır kere mamadan oldugunu dusunmemıstım hıc sızın postunuzu görene kadar cunku bu mamayla gaz sorunu az da olsa gitti
Cennet24 Dilanguven bir kaç aydır kullanıyoruz bı sorun olmadı içerik olarakta iyi sma Mama ile eş değer fiyat olarakta iyi ebebek sitesinde çok uygundu fiyati
bendeonudiyorum Dilanguven Oğlum 3 ay emdi beni, hastalandim emzirmeyi birakmak zorunda kaldim. Şimdi yaşina girecek Allah izin verirse.. Ek gidalara çok oldu başladik ama Similac’a da devam ediyoruz. Similac en iyisi, palm yaği içermeyen ve ABD pazar birincisi mama 🧿👶
Brutal-Betty Bende Buradaki arkadaşlar sorarak başladım güzel mama kusma kabızlık yapmadı bebeğim sevrek içiyor,5 aylık
Deletedmom0099 Dilanguven kızım zayıftı sma daha iyi kilo aldırıyor diye ona geçtim ama similac baya iyi kilo aldırıyo normalde, benim kızıma yaramadı 🥺
Brutal-Betty Dilanguven sma bizde kusma yaptı Aptamil kabızlık yaptı en iyisi Şu anda bana göre similac
Dilanguven frambuaz benimkinde başta sorun yoktu sonra gözle görülür derecede zorluk yaşadı kıpkırmızı kesılıyordu ıkınıyordu sertçe yine yapamıyordu 2-3 defa fitil verdik hemen yaptı tuvaletini mamasını değiştirdik düzeldi ama o mama da kusma yaptı ve beğenmedi (sma)
Derya80 Canim sma kullaniyodum bende cok gaz olunca similac gectik cok memnun kaldik hala devam ediyoruz kilo alimi gayet iyi
Dilanguven Cennet24 ben de ordan sipariş ettim inşallah memnun kalırım. Hepsi buradada 90 Tl’ye 850 gram buldum ama o da kargo ücretiyle aynı fiyatı buluyor.
frambuaz Dilanguven ama bizde en basında kullandık aynı sekılde kusma yaptı dıye bıraktık hipp kullandık onda da cok gaz oldu, golden goat kullandık sürekli kusuyprdu her beslenmede suan bebelac o da malesef kabız yaptı, ek gıdaya gecseler de artık 😃
Dilanguven bendeonudiyorum Çok geçmiş olsun, bizimki de diş çıkarıcak sanırım ne emiyor ne doğru düzgün mama içiyor belki içer ümidiyle bir sürü mama deniyoruz.Hep uykuda beslemek zorunda kalıyorum.