TosbikAnnesiiiii Mesleğiniz nedir hanımlar yada meslek sahibi olmak isteseydiniz hangisini isterdiniz yaptığınz mesleği severek mi yapıyorsunuz..?? Çok oldu ama idare edin 😀😀 My(ev hanımı) hemşire olmayı çok istedim ama imkanlar izin vermiyordu ozamnlar 😥
SANANE_ONANE71 TosbikAnnesiiiii ben acil tıp teknisyeni olmayı cok istedim liseye gitmedim ama aciktan yazildim sonra anneannem beni koleje yazdircakti onlarda aciktan yazıldığım icin almadilar açıktan da okumadim 😞
[silindi] TosbikAnnesiiiii guzellik uzmanligi ama evlendigim de birakmak zorunda kalmistim suan ev hanimiyim 4 yildir 😂
Simurg TosbikAnnesiiiii gazeteciyim ama mesleğimi yapmıyorum müşteri hizmetleri danışmanı olarak çalışıyorum
TosbikAnnesiiiii [silindi] güzel meslekmiş sizde artık eşinize kendinize ve çocuklarınıza uygularsınz😃😃
2pati_1baby TosbikAnnesiiiii radyo /tv program yapımcısıydım şimdilik evdeyim oğlumla ilgileniyorum , ortaokuldan beri istediğim meslekti 😅
Cennet-Eserr TosbikAnnesiiiii estetisyenim mesleğimi çok seviyorum ama son zamanlarda savcı hakim olaylarına fazla taktım kafayı 😂 yada adli tıp doktoru yada cinayet büro polisi böyle olaylı şeylere bayılırım aksiyon heyecan 😂
TosbikAnnesiiiii Cennet-Eserr meslek on numara şimdi herkes bir yerlerini yaptırma telaşında 😀😀 aksiyonu bende sewerim müge anlıdan esinlendim 😎😃
MoRella Reyna Niye uçuk olsun ki.. Beyin cerrahı olmak imkansız birşey değil kii ya da beyin cerrahları uzaydan gelmedi kiii😁😁
filtrelikahve TosbikAnnesiiiii polis olmam cok istiyodum malum bizimde imkanlar el vermedi olamadik simdi oglum var insallah ya polis yada asker olmasini cok isterim
Minikumudum TosbikAnnesiiiii üretim sorumlusu ve laborantım ayrıca muhasebe ve işletme diplomamda var. Üretim sorumlusuydum önceden işimide seviyordum ama çok fazla insan muhattap oluyorsun yönetmek çok zor beden değilde baş ağrısı öldürüyordu gün sonunda. Eve gelince uyuyana kadar başım ağrıyordu
TosbikAnnesiiiii Destinaaa kardeşimn mesleğii 😌😌 bazen kızar bize edebiyat yapmayın diye bizde deriz senden öğrendik 😂
TosbikAnnesiiiii Keskeuyusamm aahhhh ihtiyacım olan meslek ben anlatsamda oda benii dinlese ne kadar ihtiyacım var 😓😓🤦♀️🤦♀️
Bircannnnn TosbikAnnesiiiii hemşireyım sağlıkçı olmak çok zor inanın keske baska bır meslegım olsa dıyorum bnde bazen
TosbikAnnesiiiii Bircannnnn demi haklısınız her mesleğin zorlukları var gerçekten kolay değil Rabbim sabr versin 🙏