Aybukemm Mercimek çorbası yaptım patates püreli misket köfte yapıcam iki renkli puding yaptım sizde neler var hanımlar 🤗
ikiKudurukAnnesi Aybukemm şehriyeli tarhana çorbası fırında köfte patates bir de makarna yapmayı düşünüyorum daha başlamadım bakalım 😂
Tazeanneg Aybukemm benim menü sönük kalır ama sizinkinin yanında 🤭 arabaşı çorbası, hamuru var bide yanina tatlı yapacağım 😊
Aybukemm ikiKudurukAnnesi ben bugün erkenden hallerim çorbayı filan 35. Haftalık hamileyim enerjim tükeniyor akşama
Deletedmom896 Aybukemm Dünden mercimek ve dolmam var 😂 dışardaydık yenmedi bugün yemek derdim yok çok şükür
Aybukemm Deletedmom896 o zaman bugün temizlik günü 😅 dünden yemeğim olunca ben mutlaka bir yerleri temizlerim takıntı oldu artık 😅
Solocann Aybukemm çok güzel 🥰benim misafirlerim var ☺️Menüm erişteli yoğurt çorbası İçli köfte yaprak sarma tavuk döner pilav etli güveç saray sarması irmik helvası :))
Aybukemm Solocann hem tavuk döner hem etli güveç fazla olmaz mı çok güzel bir menü yarında beni çağır bari 😅
aybikreis Solocann Tavuk döner ve güveç ikisi bir arada fazla olmaz mı 🤷♀️🤷♀️ Saray sarması ve irmik helvası da aynı şekilde 2 tatlı. Onun yerine börek tuzlu kurabiye gibi bişey daha iyi olurdu çayın yanına
A1se Aybukemm Benimde dünden kalan karışık sarma dolmam var yanına bir mercimek çorbası yapacam bende ,bugün bendede temizlik 🧼 günü🥰