Sedaekrem 3 bucuk aylıkken atak haftası var mı anneler gece bir ıkı kere kalkan bebegım bugun uyutmadı beni mırıldanıp durdu
Deletedmom_21 Sedaekrem 4.ay atagina erken girmişsiniz bizde 3.5 aylikken baslamisti suan 4 ay 17 gunluguz hala dewamkeee
ArdenGiz Sedaekrem biz de 3,5 aylığız ve dün girmiş bulunmaktayız 😅😅 meme reddi mama reddi uykuya direnme ağlama krizleri kafayı yedim dün akşamdan beri.
Mrvhtp81 Yica 35 az rakam bacım en uslu bebeğe nazaran o rakamı vermiş olabilirler 4. Ay atagini tam 3 ay yaşadım ben
Doga0812 Deletedmom_21 atak haftasında olduğumuzu nasıl anlarız 1 ay 19 günlük bebeğim var hiç bilmiyorum ondan sorayım dedim 😁
Mrvhtp81 Deletedmom_21 bizde 3 buçuk aylık başladık 6. Ayda anca azaldı diyebilirim geçmiş olsun bacım
Sedaekrem Deletedmom_21 kucak ıstegımı var meme reddi en basından beri vardi su an bıberonu ıcıyor yRıfa bırakıyor kasıkla ıcırmemı istiyor birde bu var Du. Gece mızır mızır uyutmamıstı bugun ıyı uyuyor nazer demesin bakalım ilerleyen saatler dde de uyuyacak mı
sila_1 Doga0812 aynı gündeyiz sizde mi 8 Aralık doğum yaptınız geceleri benim kızım uyumuyor 1 de başlıyoruz sabah 8 yada 6 da uyuyoruz sürekli ağlıyor duruyor
minikkurbag Mrvhtp81 deme arkadaşim ya benimkide 4 ay 8 gunluk 3,5 aylikken basladi hala devam ediyor bitecek diye gün sayiyirum ya geceleri yarim saatte bi uyaniyor, öncedende kolikti tam koligi gecti rahatladim dedim bu basladi bide 😭
Yica Mrvhtp81 şu an 6. Atağa girecez girmeden belli etti kendini. Tamda dedim ne güzel rahatladım ooo harika derken 😃 amaan sağlıklı olsun da hepsi geçiyor ya
Yica Mrvhtp81 saç baş yoluyorumf jddj ya o değilde ateşlendi ona üzülüyorum hastalandi daha bilemedik atağı pek. Ama çok yapışık oyuncaklarını bile kucağımda oynuyor