GmzSnn OlgaArslan Yemek yersen tuwalete gitmek zorundasın 😳 tuwalete gitmek istiyosan yemek yemek zorundasın 😳🥴
GmzSnn Abdulazim04 kesinlikle çiğneme bebeğin hem gazlı hemde çenesi düşük olur asla çiğneme aşırı zararları war @Janss 🥴
OlgaArslan GmzSnn şu insanları yanlış yönlendirme ayıp senin yaptığın gamze bilmiyosan yazma yorum yapmaaa 🙄🤭
GmzSnn OlgaArslan 😡 Sen ne anlarsın hurafe sewiyoz biz tamammmı kakalı bebeğin yok diye hawa atma b.kta boğulacaz yakında 😷
OlgaArslan GmzSnn kakalı bebemin olmadığını nerden biliyosun buraya resim nasıl atılıyo anlat da atayım sana bi 💩 lu bez resmi 😈
OlgaArslan GmzSnn aaaa bende uyuduğum için girtiğimi sanıyodum hatta bi ara uyumamaya karar vermişti tuvalete gitmemek için 🤭😬
Sdks Balyanakannesiii hamileyken mide yanmasından dolayı mentollü sakız çiğnedim sürekli oğlum 2 aylıktan beri belki daha küçüktür salya akıtıyo :)
GmzSnn Sdks Salya ; bebeklerin doğası gereği 1 aydan itibaren başlayabilen we yaşını geçene kadar da haşiiinn şekilde bitmeyen bir tükrüktür 🥴
Nurana Sdks benimkide öyle doğduğundan beri akıtıyor, ama ben hiç çiğnememiştim, demekki boş şeyler bunlar🤭
OlgaArslan GmzSnn ben de sana Miray ı yolluyorum ama günde 7 kere sırtına kadar çıkmış 💩 u değiştirmekten tiksinmezsen tabi 😬 hakkat niye bu kadar yapıyo ki 🤔🥴
GmzSnn Ozge_AyazEfee FORUMUN KURALLARI HALİNE GELEN YANITI WERİYORUM HAZIRMISINNNNNN bağğğğyan değil 🥴 GADIN GADINNN`
Ozge_AyazEfee GmzSnn sırf sizin gibi bağyanlar yüzünden bu forumu kullanmaktan vazgeçecem ve hesabımın silinmesi için post açacam ve siz de gitme diye sızlanacaksınız. Off