Abdulazim04 Anneler benim 21 gunluk oglum var konuluzla alakasi yok ama yengemin surekli agzindan oldugu icin sanim istiyor annem diyor yeni dogum yaptigin icin sakiz cineme ama benimde canim istiyor sizce zarari varmi ciginiye bilirmiyim
Balyanakannesiii Abdulazim04 Koca karı batıl inançları canım onlar bende duymuştum eğer sakız çignersen hamileyken yada lohusayken bebeğin çok salyalı olurmuş pis olurmuş 😂😂😂😂😂 yazarken koptum yani canınız nası istiyorsa öyle çiğneyin bunlar hurafe 😉
KaSeAy Abdulazim04 Herkes hurafeler sıralayacaktır bunları duymak boynumuzum borcu ama siz genç anne olarak biraz mantıgınıza uyanı yapın lütfen bitsin artık su kocakarı hurafeleri yıl olmus 2019
Deletedmom280 Janss Deletedmom002 Brnkrm Ozge_AyazEfee bebegı kakalı olurmıs duymadık demeyin😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Sdks Balyanakannesiii hamileyken mide yanmasından dolayı mentollü sakız çiğnedim sürekli oğlum 2 aylıktan beri belki daha küçüktür salya akıtıyo :)
Brnkrm Deletedmom280 akıl ve mantık çerçevesinde düşünüp kararınızı vereceğinizi umuyorum. Saçmalığın daniskası
Seren0604 Deletedmom280 aynen bende böyle duydum ve çok çiğnedim hamileyken ama gelin görün ki çocuk kabızlık belasından kurtulamıyor😂😂
ertanmut eskiden annelerin en çook çiğnediği şeymiş sakız akşam uykuya dalmamak içinnn anneyi oyalamak için hiçbirrr zararı yoook bak keyfineeee