yavrukussss Kizlar oglum gece yatarken iyiydi gece kalkti atesle sonra geri uyudu ne çıkıyor ne düşüyor kontrol ediyorum ama ne yapabilirim uyuyor surup veremiyorum islak bez koydum alnina oneriniz vsrmi
Dincer-Efe1 yavrukussss eklem yerlerine ıslak bez koyun ve çoraplarını limona batırıp giydirin çoook geçmiş olsun ateş çok kötü bişey
Emineygt yavrukussss bizimde suan ateşimiz var gece uyurken biseyi yoktu 37 şimdi aferin şurup verdim sonra da fitil verdim hâlâ sıcak uyuyo beklyrm
yavrukussss guldennnn uyuyor ama kaldirip vermek mi mantikli bilemedim birden cikinca elim ayagima dolasti
mavisgozlum yavrukussss canim ayaklarını falan da isla ama surup verip tekrar uyumasini sağlayamaz misin
Dincer-Efe1 yavrukussss çok geçmiş olsun canım zıbınla kalsın çok örtme üstünü limon ateşini alır deneme şansınız varsa deneyin derim
yavrukussss Dincer-Efe1 Üstünü çokta cikaramiyorun evimiz sobali pek ayarı belli olmuyor ama ötmedim insAllah biran evvel iner atesi
Emineygt Dincer-Efe1 valla ateş ölçer belki yanlış gösteriyor olabilir guvenemedim o yüzden verdim dişten dolayı sanırım üst dişlerinden biri çıkıyo
Dincer-Efe1 Emineygt anladım canım doktorumuz bize 38 geldiğin de ver ağrı kesiciyi demişti o yüzden ama diş huysuzluğu varsa normaldir 🙃 inci gibi dişleri olur inşallah 🙏