zeymomss Konya Farabi hastanesi Mehmet Bardakçı çok çokkk memnundum dokuz ay onun takibindeydim her an her şekilde ulaşabiliyordum çok ilgili bir doktor yine olsa yine ona gderm 😊😇
buselidunya Kayracim Aaa sizde mi orda yaptınız 🙈 evet gerçekten çok kibar iyi birisi. Bi de aşırı ilgili sürekli konuşuyor anlatıyor 🤌🏻
Kayracim buselidunya Başka doktor aramam valla insana güven ve cesaret veriyor 😊 Ben sezaryenle doğurdum ama ilgisi alakası müthiş 🙃 Tavsiye üzerine gittim kendisine hatta çevremdeki çoğu kişi bi gidince bi daha başka doktor aramıyor😀
Nisan12 _YanakReisinAnnesii Manisa Salihli Özel Can Hastanesi Çağlan Ertuğrul bey çokça memnunum doktorumdan 💐
Gzdpmr Nisan12 manisali birine rastlamak ne güzel bende Akhisarda yaptım dogumumu istanbulluyum ama burada yaşıyorum
404017 Çanakkale medical park hastanesi Cengiz Yıldırım harika bir dogum oldu harika bir doktor kendisi
ZehraSareMom elifizm Ay kim gitse memnun degil zaten o hastaneden bende iyi ki gitmemişim dedim bunları duyunca😀
Aysin3838 _YanakReisinAnnesii Kayseri Erciyes üniversitesinde doğum yaptım doktorun adı fatmaydi hiç memnun değildim kendisini Allah’a havale ediyorum
Mrv34 Sinem1208 neyse sağlık olsun ikiside Doğum şekli siz sağlıklı olun bebek iyi olsun gerisi boş..
Ozgekutay _YanakReisinAnnesii İstanbul Esenyurt Esencan Hastanesi Dr Melih Bestel ilk gebeliğim ilk bebeğim çok memnunum
Anaogul Ozgekutay sırf bu ismi görmek için girdim bu posta ve bende onda yaptım mukkemel bı doktor ☺️
elalina _YanakReisinAnnesii Adana Altın Koza hastanesi Hasan İpek. Yılların doktoru sene 97 benim dogumumu yapmış sene 2021 kızımın doğumunu yaptı ☺️☺️
buselidunya Kayracim Gerçekten öyle😃 Siz buralarda mı oturuyorsunuz yoksa öyle denk mi geldi tavsiye üzerine mi geldiniz sadece
Asya34__ Esraa-miros Ne zaman doğum yaptınız acaba Normal doğum mu oldu bende bir ayım kaldı da orda yapmak istiyorum kötü yorumlar da okuyorum tedirgin oldum biraz bahsedebilir misiniz ordan
Sedefcelebi Beylikdüzü medilife hastanesi Burcu Betül Kazdal da doğum yaptım ilk oğlum 2016 da 2.oğlum 2021 de o benim canım doktorummmm herşeyimmm yüzde bin beşyüz tavsiye ederim biz onu çook seviyoruzz😍
elalina _YanakReisinAnnesii Bilerek seçtim senelerin doktoru Adana da olanlara şiddetle tavsiye ederim üstüne tanımam.
honeyybee_ _YanakReisinAnnesii Tekirdağ star medical filiz erdogan nazik iyi bir doktor memnun kaldim
cangamze _YanakReisinAnnesii DENİZLİ Özel Egekent Hastanesi☘Op.Dr.Arif SAYLAN☘ ÇOOOOK memnunum kendisinden.Oglum şuan 1 yaşına girecek inşallah 2 hafta sonra.Tekrar hamile kalsam yine aynı dr giderim.