acelya25 _YanakReisinAnnesii evet benide çok motive etti normal dogum ıcın ama ben istege baglı sezaryen yaptım ve guzeldı 😍
Busraveismailcinar efelettin anladım bende araştırıyorum şimdi biran evvel bulayım diye peki gölcük medar da neslihan hanım varmış onu övdüler bilginiz var mı
efelettin Busraveismailcinar ben hiç medara götürmedim. 2-3 arkadaşım ona götürüyordu ilk başlarda çok memnundular sonra onlarda değiştirip Berat bey’e geçtiler
_YanakReisinAnnesii Gizemm92 aa bu doktor ankara gölbaşında devlet hastanesinde değil miydi bi aralar ama bahsettiğim süre bi 12 sene önce falan annem sezeryan olmuştu onda 🤭😂evet şimdi anneme gösterdim kardeşimi dogurtan doktormuş 🤭
Saziyersin _YanakReisinAnnesii izmir çiğli devlet hastanesinde dogum yaptim canim doktorum havvagul ohan hanimi fakat kontrole gidip doguma alındığı için Ayşegül hanım gitmişti cok şükür hastaneden de doktorlarim da iyilerdi
issayar _YanakReisinAnnesii kocaeli özel körfez marmara hastanesinde doğum yaptım doktorum leyla eren’di çok memnun kaldım🤌🏽
Berus _YanakReisinAnnesii medical park pendik de doğum yaptım. Doktorum neslihandi memnun kalmadım doguma gelmedi
Emine-93 Esenyurt Özel Etik Life Hastanesinde sezeryanla doğum yaptım.Doktorum Cihan Eşitken mükemmel bir doktor hiçbir sıkıntı yaşamadım çok memnun kaldım tavsiye ederim.
Birdunyabircennetannesi Busraveismailcinar amaçları sadece dogurtayim da yer açılsın başka bişey değil
Busraveismailcinar Birdunyabircennetannesi kesinlikle ve uğraşmak istemiyorlar ama büzüm evladımızın canı söz konusu
Lila_aras _YanakReisinAnnesii pendik bölge doğan cüceloglu memniyetim 100 💯 birdaha bebek sahibi olursam kesinlikle tercih ederim çok şükür 🙏
Oykumm_21 _YanakReisinAnnesii İzmir tınaztepe galende doğum yaptım doktorum özeldi o hastaneyle anlaşması vardı ulaş Başyurt riskli doğum uzmanı kendisi çok memnun kaldım normal doğum yaptim