Sedakzy _YanakReisinAnnesii Avicenna Ataşehir - Tülin Eroğlu. Çok iyi bir doktor ve çok iyi bir hastane. Doğumdan sonra da çocuk doktoru Ayşe Kayabas Cankal Hanım. Çok çok çok memnun kaldık hala da Tülin hanıma ve Ayşe hanıma gidiyoruz.
rabia22 Sedakzy Tülin hanımda normal doğum mu yaptınız peki doğumdan sonra da ilgisi alakasından memnun kaldınız mi tavsiye ediyor musunuz
MotherOfAlmila _YanakReisinAnnesii Balikesir/Edremit Korfez Hastanesinde Sezaryan dogum yaptim. Doktorum “Onur Karabulut” du. Harika bir surecti benim icin gercektende. Cok guzel gecti.🌸
Miniminicikim ÖZEL ÜMİT HASTANESI MURAT ŞENOL ASIRI ASIRI ASIRI MEMNUN KALDIM COK ILGILI COK BILGILI SABIRLI ANLAYISLI GULERYUZLU HARIKA OTESI BIR DOKTOR BASINDAN SONUNA KADAR BIKMADAN USANMADAN HER SORUYA CEVAP VERIYOR NE KADAR TESEKKUR ETSEM AZ:)
Meyracukurmaraz papatyaannee bizde çocuk için oraya devam ediyoruz Ahmet Hakan beye gidiyoruz siz çocuğa kime gidiyorsunuz
defneninannesiii2 Bursa Özel hayat hastanesi Nazmiye Şentürk kontrollerim içinde Nazmiye hanıma gidiyordum doğumu da orada yapmak istedim çok memnun kaldım gerçekten doğumum çok kolay geçti
Betul1 _YanakReisinAnnesii dr Nehir Bayram Özel yeni iklim hastanesi harika bi doktor iyi ki diyorum hep 😍
Nilmeva Semaaa53 benimde aynı hastane aynı doktor ☺️ doktorumdan memnundum ama hemşireler biraz acemi denk geldi bana serum bile takamadilar kolum delik deşik olmuştu eşim sinirlenip sikayet etti sonra baş hemşire geldi taktı serumu. Böyle bi durum yaşadım maalesef
Semaaa53 Nilmeva aaa öyle mi ben aksine görevliler olsun hemşireler ebeler hepsinden çok memnun kaldım çok ilgili ve iyiylersi
Yaduuu Littlebird keşke ben de devam etmeseydim. Sanki ihanet edecek misim gibi içime sinmeye sinmeye devam ettim 😂😂herkes çok övdü anestezisi çok iyi falan diye ama hiç memnun kalmadım önermem kimseye. Bir de iç sesimi her zaman dinlemem gerektiğini kötü bir şekilde öğrendim.
Littlebird Yaduuu gerçekten öyle ben bir iki doktor gezdim ilk aylarda sonra içimin sindiğinde kaldım kimseyi dinmemişim iyi ki. Ata sağlıkta yaptım bende anestezi uzmanı çok iyiydi doktorumdan da çok memnundum
juniorK Izmir MedikalPark Volkan Emirdar Memnun kalmak az bence yaptiklarinin yaninda.. Iyi ki o ve ekibi ..
Yaduuu Littlebird çok çok iyi yapmışsınız. Ben de aslında ilk Medine hanıma gidiyordum. Çok da severim biraz ters bazen anı kizislari oluyordu doğumda da kızar bana dedim 😂 işini iyi yapan bir Dr ama pişmanım 😢 gözyaşım pıt
Haticeackgzzz _YanakReisinAnnesii Medipol esenler hastanesinde Tuğba kılık doktorum hiç bilmiyordum normalde Elif başol doktorunda izinde olduğu için Tuğba hanım ilgilendi normal doğumla girdim sezeryan yaptım dayanamadım çok ısrarcı oldu normal doğum için 20-25 dk odama gelip sürekli ilgilendi çok çok memnunum gözüm kapalı tavsiye ederim
1almiratas NurCum hastane çalışanlarından ve doktorunuzun nasıldı bende ikinciye hamileyim o hastaneden doktor bakıyorum